Home Zanimljivosti ANELI AHMIĆ JAVNO PONIZILA ENU: Pred čitavom javnošću uputila joj strašne reči…

ANELI AHMIĆ JAVNO PONIZILA ENU: Pred čitavom javnošću uputila joj strašne reči…

735
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Pred čitavom javnošću uputila joj strašne reči…

Ona je sa Janjušem razgovarala o njegovoj bivšoj ženi!

Ožalošćena porodica pokojnog Mihajla Janjuševića, koji je oduzeo sebi život u 27. godini 25. decembra prošle godine, okupila se na prijepoljskom groblju “Dvorine” kako bi mu dala četrdesetodnevni pomen.

Marko Janjušević Janjuš zbog pomena pokojnom bratu napustio je bio rijaliti “Elita 7” kako bi došao u Prijepolje.

Pre samog izlaska, Aneli Ahmić uspela je ponovo da ponizi njegovu bivšu suprugu Enu Janjušević.

Naime, kad ga je ispraćala, Aneli je zabranila Janjušu da se približi Eni, nazivajući je OVOM, kao da nema ni ime, ni prezime, što je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama.

– Znam koliko se raduješ da vidiš Krunu, baš sam sad htela o njoj da te pitam. Ali nemoj ženi da se približavaš, mislim, ćerki možeš naravno, ali ovoj ne znam zbog čega bi prišao – rekla je Aneli u razgovoru sa Janjušem.

Komentari na društvenim mrežama su se nizali jedan za drugim, a većina je pri stavu da Aneli nije imala pravo da se na takav način obraća i govori o Eni, budući da je ona majka Janjuševe ćerkice.

– Ja sam obećao da ćemo da se borimo i veruj mi da ne mogu da me isprovociraju. Ne znam zašto im toliko smeta što sam sa njom (sa Aneli), ja sam slobodan čovek, razveden… Zamisli, oni me pljuju što sam njenom detetu dao pare, a nisam svom. Svi znaju da sam ja Enu i Krunu obezbedio, zamisli ti šta oni govore – govorio je Janjuš u emisiji “Pitanja novinara”.