Home Zanimljivosti HITNO SE OGLASIO ZOLA POVODOM DOLASKA POLICIJE NA NJEGOV PRAG: Teror Miljane...

HITNO SE OGLASIO ZOLA POVODOM DOLASKA POLICIJE NA NJEGOV PRAG: Teror Miljane Kulić dostigao vrhunac…

786
0
Lazar Colic,
Lazar Colic,

Teror Miljane Kulić dostigao vrhunac…

Iako je iznela brojne optužbe na njegov račun, Miljana ni dan danas ne može da preboli Zolu, pa je, čini se, rešila da pruži njihovoj ljubavi još jednu šansu.

Kupila je kartu za Beč, spakovala stvari i hitno otišla.

Kulićeva je bila nestrpljiva da ugleda Čolića, pa je neprestano, tokom leta, ustajala, premeštala stvari, a putnici okolo su je opominjali i vikali na nju. Međutim, zadrugarka nije preterano marila za to.

Nedavno diskvalifikovana učesnica Elite, Miljana Kulić, rijaliti je napustila pre nekoliko dana, a kako su mediji pisali, uputila se ka Beču, kako bi se konačno videla sa Lazarom Čolićem Zolom.

On je imanje u Šimanovcima napustio nešto ranije, samoinicijativno.

Sada je Miljana progovorila o odnosu sa Čolićem, pa otkrila detalje njegove prevare, zbog koje ga je napustila i otišla u hotel, a potom se vraća u Niš, kako bi spakovala stvari i ponovo ušla u sedmu sezonu rijalitija.

Obelodanila je nove prepiske, o njihovom paklenom planu da zarade novac, a onda se oglasio i Zola, pa joj žestoko zapretio.

– Molim Vas, gospođo Miljana Kulić, da me ne uznemiravate, jer ovo nije Rajski vrt, nego Beč, a ja takođe nisam Drvo, pa da ti u 6h ispunjavam želje – napisao je Zola putem Instagram profila.

– Nema policije – napisao je Zola u sledećoj objavi, verovatno sugerišući da je ono bio vrhunac Miljaninog besa, te da može mirno da odmori.