Home Zanimljivosti NOVO HITNO OGLAŠAVANJE ANITINE MAJKE: Otkrila mračne tajne iz ćerkinog života…

NOVO HITNO OGLAŠAVANJE ANITINE MAJKE: Otkrila mračne tajne iz ćerkinog života…

301
0
Angelina Stanojlović,
Angelina Stanojlović,

Otkrila mračne tajne iz ćerkinog života…

Osvrnula se na bivšu snajku Matoru i otkrila kako gleda na njene “provokacije”.

Odnos Anđela Rankovića i Anite Stanojlović svima je zapao za oko i mnogi gledaoci ih podržavaju kao par. Anita je prevarila svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru a sa Mateom Car.

Jovana ni dan danas ne može da preboli taj odnos, te se konstantno vraća u prošlost, a sada se za oglasila Anitina mama, Angelina, koja je bez dlake na jeziku udarila na Matoru, pa joj dodelila epitet kompleksašice.

Matora i dalje drži do stava da Anita samo gleda neki svoj cilj. Na šta cilja Matora kada to kaže i zbog čega i dalje tako misli?

– Matora sama sebe ubedi u neke teorije, ono što nikome ne padne na pamet njoj padne. Pa i njeni prijatelji joj stalno govore da sve shvati na svoj pogresan nacin. Jednostavno je boli što se Anita promenila na bolje i što je zauvek na odnos s njom stavila tačku i posvetila se Anđelu. Anitin cilj je da bude najbolja verzija sebe i da u miru i harmoniji bez uvreda i svadja provede ostatak vremena u rijalitiju – poručila je Angelina.

Takođe, istakla je da je Anita pokvarena i da je pritajeno zlo. Kako to komentarišete?

– Reče Matora koja je svakog prijatelja izdala i svačiju tajnu je obelodanila. Matora ponoviću želi svim ljudima da ogadi Anitu, želi da je vidi bespomoćnu. Matora je nju i napolju psihički maltretirala, uživa kada se ona oseća bespomoćno i bezvredno. Svaki put kada se posvađala sa Anitom meni je slala poruku za porukom, a u rijalitiju je naravno okrenula pricu kako sam ja njoj pisala. I sada u rijalitiju možemo videti kako kad se posvađa sa Anitom ode kod svojih prijatelja i totalno im drugu priču prezentuje. Od nje me ništa ne iznenađuje, u stanju je sve izmisliti samo da sebe izvuče, isto tako je izmislila da sam ja za rođenu ćerku rekla da je zlo, odvratna i gnusna laž – istakla je Angelina.

Anđelo smatra da se Matora se takmiči sa muškarcima, delite li taj stav i kako gledate na to?

– Saglasna sam sa Anđelom, pa to joj je i najbolji prijatelj Đedovic rekao. Matoroj lepi, kulturni muškarci nabijaju komplekse, konstantno ima potrebu da se dokaže da je ona veće muško od njih. Zaista je smešna kao bioskop. Ulazi u takmičenje sa muškarcima gde je unapred osuđena na propast, kao da je mazohista – otkrila je Angelina.