Home Zanimljivosti NAKON ŠTO JE POBEGLA U BEČ: Miljana se po prvi put javno...

NAKON ŠTO JE POBEGLA U BEČ: Miljana se po prvi put javno obratila Mariji Kulić…

756
0
Marija Kulic, Miljana Kulic, Lazar Colic,
Marija Kulic, Miljana Kulic, Lazar Colic,

Miljana se po prvi put javno obratila Mariji Kulić…

Ona je zapevala pesmu i ispod objave spomenula Mariju Kulić.

Lazar Čolić Zola, bivši učesnik rijalitija “Elita”, nakon diskvalifikacije iz rijalitija, otputovao je u Beč gde se zadržava već neko vreme. Međutim, njegova bivša partnerka Miljana Kulić takođe se uputila u isti grad kako bi se susrela sa njim, ali njihov sastanak nije protekao mirno.

Naime, Miljana je javno pokazala modricu na svom telu i tvrdi da ju je upravo Zola napravio. Ona je optužila Zolu da je fizički nasrnuo na nju, tvrdeći da je pokušao da je zadrži u stanu protiv njene volje.

Takođe, Miljana je putem društvenih mreža optužila Zolu da koristi nedozvoljene supstance, dodatno produbljujući kontroverze oko njihovog odnosa.

Nakon brojnih skandala u Beču, Miljana je, čini se, odlučila da definitivno stavi tačku na ljubav sa Zolom, pa je objavila snimak kako odlazi na aerodrom i vraća se za Srbiju, a potom, kako je i sama najavila, ponovo ulazi u Elitu.

U videu se Miljana obraćala majci, Mariji, kojoj je poručila da ne brine.

Ona je objavila da napušta Austriju i vraća se u rodni Niš kako bi bila sa porodicom, a potom se planira vratiti u rijaliti. Takođe, potvrđeno je da će Miljana ponovo ući u rijaliti “Zadruga: Elita”, a ovo je potvrdio i njen bivši partner Zola, koji je odlučio da je blokira na Instagramu.

Sukob između Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić izazvao je veliku pažnju javnosti, a njihovi postupci i optužbe dalje produbljuju kontroverze oko njihovog odnosa.

Dok se Miljana priprema za povratak u rijaliti, javnost sa nestrpljenjem očekuje nastavak njihove priče u Eliti.