Home Zanimljivosti NOVA AFERA TRESE BELU KUĆU: Nenad Aleksić Ša uhvatio Mionu i Mensura...

NOVA AFERA TRESE BELU KUĆU: Nenad Aleksić Ša uhvatio Mionu i Mensura na delu – Izgoreo od besa… (VIDEO)

883
0
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović, Mensur Ajdarpasic,
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović, Mensur Ajdarpasic,

Izgoreo od besa…

Nenad Aleksić Ša je primetio šta se dešava između Jovanovićeve i Ajdarpašića!

Učesnik “Elite”, Nenad Aleksić Ša, ponovo je bio u centru pažnje zbog svojih burnih reakcija prema njegovoj izabranici Mioni Jovanović.

Reper je izrazio nezadovoljstvo time što je Miona vreme provela u kratkoj pidžami, te ju je stalno podsećao da treba da se presvuče. Ova situacija izazvala je brojne reakcije među gledaocima, a Ša je bio uporan u svojim zahtevima da Miona bude uz njega.

Kako je Miona priznala da ju je Mensur Ajdarpašić muvao pre ulaska u “Elitu”, Ša je shvatio da Ajdarpašić neprestano odmerava Mionu i da sada ona mora povesti računa o tome kako se oblači i ponaša.

Odmah joj je to zamerio, ali ona nije želela ni da čuje za njegov zahtev, pa je započela novu svađu. Reper inače ima problem sa ljubomorom, a nakon ovog saznanja, sve je nesigurniji u odnos i vezu sa Mionom, pa koristi svaku priliku da joj zameri prošlost sa Mensurom.

Razgovor između Ša i Mione odigrao se u pušionici, a tema razgovora bila je Mionino ponašanje. Ša je istakao da ga je posebno zasmetalo to što je Miona provodila vreme u bebi dolu, što je navelo na burnu reakciju i insistiranje da se presvuče.

Ovaj incident dodatno je zaoštrio odnos između ove dvoje učesnika, što je privuklo pažnju javnosti i pokrenulo žustru raspravu o ponašanju u rijalitiju.

– Moraš da se središ i presvučeš – rekao je Ša.

– Ma, ne moram ja ništa – govorila je Miona.

– Je l se ti zezaš ili me dr*aš? – upitao ju je Ša.

– Ništa od toga, šta je tvoj problem, ne razumem – rekla je Miona.

– Šta je tvoj problem? – nastavljao je reper.

Detaljnije pogledajte u videu ispod: