Home Zanimljivosti “TI U SOBI SA ZOLOM – MILJANA LUPA NA VRATA”: Anđelo zgrožen...

“TI U SOBI SA ZOLOM – MILJANA LUPA NA VRATA”: Anđelo zgrožen – Jelena Marinković iznela sve bljuvotine o Aniti… (VIDEO)

400
0
Anita Stanojlovic, Andelo Rankovic, Ivan Marinkovic, Jelena Ilic,
Anita Stanojlovic, Andelo Rankovic, Ivan Marinkovic, Jelena Ilic,

Jelena Marinković iznela sve bljuvotine o Aniti…

Skandalozne izjave u programu uživo!

Učesnica rijalitija “Elita” Anita Stanojlović se zajedno sa svojim dečkom Anđelom Rankovićem našla na meti optužbi za vreme rijaliti emisije “Pitanja gledalaca”.

Ivan Marinković, takođe učesnik rijalitija, se sa svojom suprugom Jelenom našao sa druge strane bojnog polja, a sobom su odjekivale teške reči.

Ovom novom dešavanju su prethodne svađe između Anite i Anđela sa jedne, i Ivana i Jelene sa druge strane, samo eskalirale. Naime, nesporazumi i sitne opaske su u njihovim prethodnim danima nezaobilazne, a do problema je došlo kada se par izjasnio da podržava Jovanu Tomić Matoru.

Anita se u jednom trenutku pozvala na to da se trudi da bude dobra majka i kako vodi računa o svojoj deci, dok je Ivan protiv nje iskoristio argument o broju njenih partnera iz prethodne sezone rijalitija.

– Ne zanima me stvarno šta će buđola i trol da kažu, nama je predivno u ljubavi, oni su se tukli u prethodnim sezonama, a mi uživamo u ljubavi – govorila je Anita.

– Pa i ti si spavala sa njih četvoro u prethodnoj sezoni, tako da sve to pada u vodu što pričaš, ja nemam problema ni sa kim. Zola te je iskoristio kako bi pravio Miljanu ljubomornom, tako da je meni to dno dna. I onda sad morališeš nešto ovde drugim učesnicima – uzvratio je Marinković.

– Vređala si svoju majku, mene je bilo žao šta je ta žena slušala kod svoje kuće , nisi imala empatije ni prema njoj. Ti gaziš preko svih zbog svoje koristi, pričala si svašta o svojoj majci i o bivšem mužu, kako se loše ponaša prema svom detetu – odbrusila je Jelena.

Komentari publike su da su ove svađe sve burnije i da sa nestrpljivošću isčekuju daja dešavanja.

Više o ovome na videu koji sledi: