Home Zanimljivosti DNO DNA – MILJANA SE ŠALI NA JANJUŠEV RAČUN: On odmah pored...

DNO DNA – MILJANA SE ŠALI NA JANJUŠEV RAČUN: On odmah pored nje – Usledila potresna reakcija…

372
0
Marko Janjusevic Janjus, Miljana Kulic,
Marko Janjusevic Janjus, Miljana Kulic,

Usledila potresna reakcija…

Otkako se vratila u Elitu ne prestaje da pravi haos!

Miljana Kulić u petak uveče vratila se u rijaliti “Elitu”, a otkako ponovo živi pred kamerama u Šimanovcima ne prestaje da privlači pažnju skandalotnim navodima i izjavama koje iznosi o sebi, ali i svom bivšem partneru Lazaru Čoliću Zoli.

Ona je sada komentarisala kako joj je poseta u Beča bila katastrofalna jer se njen bivši momak po ceo dan dr**ira, zbog čega je odlučila munjevitom brzinom da se vrati u Niš, a nakon toga i uđe u rijaliti ponovo.

Međutim, to nije sve, još jedna njena izjava napravila je opštu pometnju na društvenim mrežama.

Naime, Kulićeva je sa nekoliko cimera sedela u vešeraju i komentarisala dešavanja u rijalitiju.

Ona je u jednom trenutku želela da se našali, ali je ta šala mogla da joj se obije o glavu, zbog čega je Marko Đedović reagovao i upozorio je na vreme.

– Ja sam lepa kao slika, trebala bih da se obesim – smejala se Miljana Kulić.

Onda ju je Đedović munjevitom brzinom ućutkao, zbog Marka Janjuševića Janjuša koji najviše slobodnog vremena upravo provodi u rehabu i oko prostorije za pranje veša.

Podsećamo, Janjuš je 25. decembra napustio rijaliti jer mu je saopšteno da je njegov najmlađiu brat Mihajlo izvrio samoubistvo. Janjuš tad neko vreme nije bio u rijalitiju, ali čim sevratio obnovio je vezu sa Aneli Ahmić, zbog čega sad prolazi kroz žestoke osude kako publike, tako i pojedinih cimera.