Home Zanimljivosti “NEK MI POMRE CELA PORODICA”: Jezive reči Nenada Aleksića Ša lede krv...

“NEK MI POMRE CELA PORODICA”: Jezive reči Nenada Aleksića Ša lede krv u žilama…

228
0
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,

Jezive reči Nenada Aleksića Ša lede krv u žilama…

U Beloj kući se ponovo desila prava drama koja je šokirala sve prisutne, kao i mnogobrojnu publiku.

Nenad Aleksić Ša, poznat po svojim kontroverznim potezima, iznenadio je sve prisutne kada se zakleo u svoju porodicu kako bi dokazao da mu nije stalo do bivše supruge Vanje Ignjatović.

Ova izjava izazvala je brojne negativne reakcije, a posebno je iznervirala njegovu sadašnju devojku Mionu Jovanović.

Nakon što je Nenad Aleksić Ša izneo svoju izjavu i zakletvu, njegova trenutna izabranica bila je vidno iznervirana.

Njena reakcija na ovo neočekivano ponašanje Ša dodatno je podgrejala tenzije kojih svakako ima previše kada je odnos njih svoje u pitanju.

– Neka mi pomre porodica cela, ako me zanima ona! Evo, neka mi pomre porodica ako me zanima Vanja! Prebacuješ teren, jer ti se ide na Rajsko ostrvo! – poručio je morbidnim rečima Ša.

– Da mi pomre porodica cela, ako lažem da se ona interesovala, a ne ja! Poligraf! Poligraf, pitanja njoj, pitanja meni! – nastavio je Ša.

– Meni nije jasno zašto mi je on prećutao to sa Vanjom što se desilo? To su gluposti što on ovo priča! Samo da kažem jednu stvar, ja ne verujem u ovu priču! Da je nešto bilo na sudu! – poručila je Miona.

Uzavrele strasti u Beloj kući nikada ne manjka, ali povremeni ne tako svetli momenti pojedinih takmičara, koje svakako “predvodi” Nenad Aleksić Ša, bace potpuno novo svetlo na to šta je normalna reakcija, a šta ipak nije.