Home VIP OGLASIO SE NAKON SKANDALA U ZADRUZI: Otac nestale ćerke očajan zbog Maje…

OGLASIO SE NAKON SKANDALA U ZADRUZI: Otac nestale ćerke očajan zbog Maje…

380
0
Maja Kovacevic,
Maja Kovacevic,

Otvoreno…

Ivo Kovačević, otac nestale Marijane Seifert, komentarisao je skandalozno ponašanje druge ćerke, Maje Kovačević, u “Zadruzi”.

Maja Kovačević, sestra nestale Marijane dospela je u centar pažnje medija proteklih dana, zbog burnih okršaja u Zadruzi. Maja je bila intimna sa dečkom Maje Marinković, Bilalom Brajlovićem, a onda je raskrinkana i njena afera sa Majinim ocem Takijem Marinkovićem, a sada je njen otac rekao šta misli o njenom učešću u rijalitiju i skandalima.

– Mi nju nismo tako odgajali! Ne pratim to i ne želim znati šta ona tamo radi – rekao je Ivo Kovačević, pa nastavio:

– Moja porodica ima važnijih stvari. Već šest meseci tragamo za drugom ćerkom Marijanom od koje nema ni traga ni glasa i čitav taj slučaj je jako čudam. Ovom prilikom ponovo apelujem na policiju da istražuju nestanak Marijane i ako neko nešto zna da mi javi. Svaki detalj može biti važan – rekao je on.

Podsetimo, Kovačevićeva ćerka Maja je u Zadrugu ušla pre mesec dana. Tada je rekla da njena porodica smatra da se Marijana ubila skokom s mosta, ali je njen otac demantovao ove navode i rekao tom prilikom da “ne zna o čemu ona priča”.

Izvor: net

Previous article“NIKAD VIŠE NEĆEŠ BITI SA MNOM”: Bilal doneo odluku – Nema ništa od pomirenja sa Majom… (VIDEO)
Next article“SAD BIH VRIŠTALA”: Maja jedva uspela da se iskontroliše – Ovo nije očekivala na dan svadbe… (VIDEO)