Home VIP “UMESTO N.N. – KAO OTAC ĆE BITI UPISAN IVAN”: Miljana donela odluku...

“UMESTO N.N. – KAO OTAC ĆE BITI UPISAN IVAN”: Miljana donela odluku – Menja se izvod iz matične knjige… (VIDEO)

289
0
Ivan Marinkovic,
Ivan Marinkovic,

Otac i sin uspostavili kontakt…

Kako su zadrugari sinoć odgovarali na pitanja novinara, Darko Tanasijević je želeo da čuje komentar Miljane Kulić na trenutno najaktuelniju priču – susret njenog sina Željka sa ocem Ivanom Marinkovićem.

– Pao mi je kamen sa srca, jako sam oduševljana kakav pristup ima Ivan sa Željkom. Oduševljena sam što će se svakodnevno družiti. Sada imam poverenja u Ivana da pustim Željka za vikend sa njim. Drago mi je što je Jelena spustila loptu, ja joj se izvinjavam jer sam je vređala. Prijatno sam iznenađena, dosta mi je svađa. Ne treba da se razmišlja o tome, sada sve treba da bude lepo. Nikada nije kasno da se promene mnoge stvari, Željko tek sada postaje svestan nekih stvari, ja iskreno mislim da izgubljeno vreme može da se nadoknadi – rekla je Miljana.

– Ti i Marija ste se raspravljale sa Ivanom oko svega, a sada se sve desilo spontano i prirodno. Imaš li u planu i je l’ bi volela da Željku ime oca sada piše umesto NN? – upitao je Darko.

– Značilo bi mi, i hoće to biti. Najemotivnije mi je bilo kada sam videla Željkovu sreću, a ni ne zna da mu je tata – rekla je Miljana.

– Darko ja sam bio spreman na to da će biti svakakvih komentara, ali meni je sada svejedno. O ovome će govoriti naša dela napolju – rekao je Ivan.

– Moraće da postoji poštovanje između nas svih da bi Željku bilo najbolje.

– Darko ja sam stavila tačku na sve odnose sada, ja radim za dobrobit mog deteta. Ne zanima me više niko, ni Zola i niko – rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte ispod:

Izvor: net

Previous articleBILAL OSTAVIO MAJU MARINKOVIĆ PRED SVIMA: Pao joj mrak na oči – “Ovde se ja pitam…” (VIDEO)
Next articleDIREKTNO GOCI TRŽAN – POSLAT ZAHTEV IZ ZADRUGE: Da se Željko Kulić upozna sa sestrom Lenom Marinković… (VIDEO)