Home VIP NAKON NAJSUROVIJIH PRETNJI: Pogledajte šta je Jovana Jeremić došapnula Maji Marinković u...

NAKON NAJSUROVIJIH PRETNJI: Pogledajte šta je Jovana Jeremić došapnula Maji Marinković u Zadruzi… (VIDEO)

296
0
Maja Marinkovic, Jovana Jeremic,
Maja Marinkovic, Jovana Jeremic,

Sve je jasno…

Voditeljka Jovana Jeremić, ušla je u rijaliti “Zadrugu”, a tamo se susrela sa Majom Marinković sa kojom je imala sukob pre starletinog ulaska u popularni TV format.

Rat TV lica i zadrugarke na društvenim mrežama otišao je na viši nivo, pa su tako i jedna i druga završile na saslušanju u policijskoj stanici.

Maja Marinković je u avgustu prošle godine otišla u policijsku stanicu 29. novembar, na saslušanju, gde je dala izjavu povodom pretećih poruka koje je neko slao u njeno ime Jovani Jeremić.

Podsetimo, voditeljka je podigla krivičnu prijavu protiv osobe koja joj je poslala na desetine pretećih poruka, tvrdeći da je član klana Velje Nevolje, prijatelj starlete Tamare Đurić i Maje Marinković.

Međutim, protekle noći nije bilo sukoba između Marinkovićeve i Jeremićeve. Njih dve su se zagrlile i poljubile, a zatim je voditeljka izgovorila nešto sasvim neočekivano.

Pogledajte o čemu je reč na 2:28:

Izvor: net

Previous articlePOLICIJA SASLUŠALA MAJU MARINKOVIĆ: Po ulasku Jovane Jeremić u Zadrugu dogodila se neverovatna scena… (VIDEO)
Next article“LEPŠA SAM OD ĆERKI – NAJLEPŠA SAM KULIĆKA”: Marija sve šokirala – Pogledajte kako je tek Miljana reagovala… (VIDEO)