Home VIP MILJANA OPET IDE NA OPERACIJU: Marija šokirana saznanjem – Pre 4 meseca...

MILJANA OPET IDE NA OPERACIJU: Marija šokirana saznanjem – Pre 4 meseca se borila za život… (VIDEO)

491
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Jedva je izvukla živu glavu…

Miljana Kulić saopštila je majci Mariji Kulić i dečku Lazaru Čoliću Zoli da planira da uradi još nekoliko estetskih zahvata na svom licu i telu. Podsećanja radi, Miljana je letos imala operaciju smanjivanja želuca nakon koje se borila za život, ali je izgleda to nije sprečilo da isplanira ponovni odlazak “pod nož”.

Naime, Kulićeva je priznala da nije zadovoljna oblikom, vilice, očiju i usana, ali ni grudima koje su toliko velike da padaju. Miljana je rekla da bi želela da ide na operaciju podizanja grudi koja podrazumeva i odlazak u totalnu anesteziju, kao i dug oporavak.

– Ja sam crna “brac” lutkica, hoću malo da podebljam ivice na vilici, oči da iskosim, grudi da podignem… – rekla je Miljana.

– Ne, možda malo grudi… – ubacio se Zola.

– To mi i mama kaže, da sam kao krava… Spiralu isto da mi stave – rekla je Miljana.

– Previše se opterećuješ time, sve si lepša i lepša, sa mnom zračiš. Silikon kad pipneš… Kao grudvu da uzmeš – rekao je Zola.

– Miljana ti ne smeš pod nož, ne možeš da se operišeš! – povikala je Marija, ističući da su joj lekari, nakon što su joj spasili život, strogo zabranili bilo kakve operacije barem godinu dana.

Pogledajte prilog:

Izvor: net