Home VIP ZBOG DEJANA ZAVRŠILA KOD PSIHIJATRA: Usledile neverovatne pretnje – Morala da potraži...

ZBOG DEJANA ZAVRŠILA KOD PSIHIJATRA: Usledile neverovatne pretnje – Morala da potraži pomoć…

379
0
Tamara Galijano, Dejan Dragojevic,
Tamara Galijano, Dejan Dragojevic,

Nije joj lako…

Voditeljka Tamara Galijano dovođena je u vezu s pobednikom “Zadruge 5” Dejanom Dragojevićem, koji je oštro demantovao navodnu vezu, a ujedno je i izvređao, nakon čega su njegovi fanovi, bukvalno, hteli da je linčuju.

Naime, izvor blizak voditeljki ispričao je kakve je poruke, ali i kletve Tamara počela da dobija, a na adresu TV Pink stižu joj morbidne stvari poput ruža u koje su uvezani pramenovi kose, zbog čega je Galijanova navodno završila kod psihologa.

– Tamara je strašno loše, ne pokazuje to u javnosti jer se trudi da ostane stamena, ali ono kroz šta prolazi je mnogo strašno. Dobija užasne poruke, bukvalno joj zbog Dejana žele sm*t – započinje izvor blizak Tamari za “Republiku”.

Ona se baš potresla i požalila se roditeljima, a oni su je navodno odmah odveli kod psihologa da bi popričala sa stručnim licem.

– To je trajalo danima, nije izlazila iz kreveta. Tražila je i nekoliko dana da odsustvuje sa posla, što su joj omogućili jer se baš loše osećala. Nekoliko dana nije radila, pa je u petak ispričala istinu u vezi s tom situacijom – kaže pomenuti izvor.

– Momak je sve rekao time što vređa jednu devojku, ženu, to samo znači da je spreman na sve. Ne bih to više ni komentarisala niti davala na značaju, svako govori o sebi. Istina je da sam bila loše, kolabirala sam, svašta sam dobijala, poruke su katastrofa, to je sadržaj da te uhvati jeza. Ali tu su ljudi koji su mi pomogli da to prevaziđem jer mi je bilo baš, baš teško, pozlilo mi je, roditelji su to rešili – kaže Tamara.

Dejan Dragojević oglasio se po pitanju navodne afere s Tamarom Galijano, a u svom snimku je nazvao medijskom pros**tutkom:

– Stop! Voditeljka i medijska pros**tutka nije moja devojka! Devojka koja samu sebe smešta u odnos u kom nije, jer je videla da izlazi na portale, slična je onoj koja radi iste stvari za novac. Samo, u ovom slučaju, novac je medijski prostor. Ćutao sam dva dana, ali znate mene. Ja režem britkom sabljom! Sve je u snimku. Ne diraj mečku – rekao je Dejan.

Izvor: net

Previous articlePRODUKCIJA SPREMA DRAMU: Uvode najvećeg rijaliti zavodnika – Spreman da Maji raskine vezu, a Filipu Caru…
Next articleKONAČNO OTKRIVENO ŠTA JE MARINKOVIĆ REKAO U POLICIJI: Zbog ovoga će Filipa Cara deportovati… (VIDEO)