Home VIP DALILA DRAGOJEVIĆ POSTALA MILIONERKA PREKO NOĆI: Našla posao snova – Lova samo...

DALILA DRAGOJEVIĆ POSTALA MILIONERKA PREKO NOĆI: Našla posao snova – Lova samo kaplje… (VIDEO)

564
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Voditeljka, influenserka, pevačica – Samo niže uspehe…

Opšte je poznata činjenica da mnoge poznate ličnosti svoje društvene mreže i profile koriste kao dodatne izvore prihoda.

Jedan od Tiktokera je odlučio da otkrije koliko pojedinci zarađuju. Kao ličnost koja fino od pomenutog profitira, istakao je Dalilu Dragojević.

Pored Instagrama, na kome se može lepo zaraditi, i društvena mreža Tik Tok je postala profitabilna mreža. Na Tik Toku korisnici kupuju ”koinse” pravim novcem, a onda poznatima poklanjaju emotikone, od kojih svaki ima svoju vrednost.

To u praksi znači da korisnici ove društvene dobijaju napojnicu za ono što rade i dnevno im može leći velika suma novca. Jedan od korisnika pomenute mreže je otkrio kolika su primanja poznatima. Predočio je koliko poznati umanjuju svoju zaradu, kako bi izbegli plaćanje poreza.

On je predstavio regionalne rekordere u Tiktok zaradi. Na laskavom drugom mestu je navodno Dalila Dragojević, koja je u prethodnih nekoliko dana zaradila 6.500 evra, što je oko 800.000 dinara!

Tiktoker je objasnio na koji način se kupuju koinsi i koliko oni koštaju zaista. Zna se da Tik Tok uzima 70 posto od ukupnih donacija, te je realna cifra verovatno znatno manja.

Detalje pogledajte u prilogu ispod:

@hame.995

#bosnia🇧🇦 #hame95 #hame #fyp #huda #bosna

♬ original sound – Hame.95

Izvor: net

Previous articleON VEČERAS ULAZI U ZADRUGU: Velika rijaliti zvezda se oglasila pred ubacivanje – “Zanima me samo pobeda…”
Next article“17 DANA JE BILA TRUDNA”: Isplivali neverovatni snimci iz Carevog telefona – Tvrdi da je Dalila čekala dete sa njim…