Home VIP ZVEZDAN NAPAO ČETIRI POLICAJCA: Nadležni došli zbog prijave – “Šta je, je...

ZVEZDAN NAPAO ČETIRI POLICAJCA: Nadležni došli zbog prijave – “Šta je, je li vas zvala da je zaštitite…”

15749
0
Zvezdan Slavnic,
Zvezdan Slavnic,

Imao je probleme sa zakonom…

Zvezdan Slavnić je u poslednjih par meseci glavna tema u medijima jer je u “Zadruzi” rešio da stavi tačku na petnaestogodišnju vezu sa Anom i da se upusti u ljubavnu priču sa Anđelom Đuričić.

Javnost ovih dana bruji o njihovom intimnom odnosu u izolaciji usred dana dok je trajala radio emisija “Amnezija”.

Međutim, Slavnićevi postupci su i prethodnih godina punili novinske članke. Dosta se pisalo o njegovim problemima sa zakonom. Jedan od tekstova koji se dugo prepričavao je da je Zvezdan navodno izvređao policajce kada su mu došli na vrata porodičnog doma.

Protiv Zvezdana, sina legendarnog košarkaša i trenera Moke Slavnića, i njegove nevenčane supruge Ane Kovačević tužilaštvo je pre sedam godina pokrenulo istragu jer su navodno vređali i psovali policajce, prenosio je tada “Kurir”.

Mlađi Slavnić se navodno verbalno sukobio s policijskom patrolom koja je došla na poziv njegove komšinice, koja je 5. februara 2016. godine u 19 sati prijavila Slavnića i njegovu suprugu zbog problema koje njihov pas navodno pravi u zajedničkom dvorištu. Nakon što su dobili prijavu od komšinice, policajci su se navodno uputili na Slavnićevu adresu u Zemunu, gde im je otvorila vrata njegova supruga.

– Pošto je odbila da veže psa i pokaže policajcima ličnu kartu, Kovačevićeva je pitala pripadnike MUP-a ko ih je poslao, rekavši im da su drotovi, p*čke pandurske i da će im j*bati mater! Kad su ušli u stan, Zvezdan Slavnić im se obratio rečima: “U čemu je vaš problem? Je l‘ vas matora k*čka zvala da je zaštitite?” Na ponovno insistiranje da pokaže lična dokumenta Slavnić se jednom od policajaca obratio rečima: “Šta ti hoćeš, pi*ko jedna? Ne znate s kim imate posla. Ja sam deset godina robijao. J*baću vam mater svoj četvorici” – piše u krivičnoj prijavi u koju je “Kurir” imao uvid, a koju su podneli policajci PS Zemun.

Prema zakonu, za ometanje službenog lica u obavljanju dužnosti predviđena je zatvorska kazna od šest meseci do dve godine. Nije poznato javnosti da li su Slavnić i njegova nevenčana supruga odgovarali za ovaj prekršaj.

Ovu temu Zvezdan nikada nije javno komentarisao, ali su novinari kontaktirali njegovog oca Moku:

– Zovite me za sat, videću da li Zvezdan želi nešto da kaže – rekao je Zoran Slavnić za “Blic” pre sedam godina.

Posle 60 minuta, Moka je odbio da bilo šta kaže o Zvezdanovom postupku pitajući ljutito: “Ko vam je dao moj broj telefona, recite!?”

Izvor: net