Home VIP LUDO JE ZALJUBLJENA U NJEGA: Anđela šokirala priznanjem – “Nema veze što...

LUDO JE ZALJUBLJENA U NJEGA: Anđela šokirala priznanjem – “Nema veze što ima 46 godina…” (VIDEO)

220
0
Andela Duricic, Zvezdan Slavnic,
Andela Duricic, Zvezdan Slavnic,

Ludo je zaljubljena u njega…

Tokom prethodne noći, Anđela Đuričić obavila je razgovor u Šiša baru, a pretežno je govorila o njenom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem.

Ona je priznala da je Zvezdan za nju fatalan muškarac.

– Nikad nisam imala ovakvog muškarca pored sebe. On je tako šarmantan, fin, posvećen, duhovit, fatal je za mene. Nema veze što ima 46 godina, on je duhom kao da ima 20 godina. Ne kajem se jer mi je sa njim lepše 5 minuta, nego pet godina da sam imala dečka. Dao mi je slobodu za neke stvari koje nikad nisam imala i jako sam srećna zbog toga. Opustila sam se, srećna sam, kako ranije nisam znala da budem. Žao mi je što je neko povređen zbog mene sa njegove strane, ali ne mogu da kažem da nisam mogla da biram… Mogla sam da se sklonim, ali nisam. – priznala je Anđela, pa dodala:

– Otkako sam ušla, pogledali smo se i popričali sve je krenulo u ovom smeru. Ne kajem se, želim dete sa njim, vidim život sa njim, ali mi je žao žene koja je proživela pakao – govorila je Đuričićeva.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Previous article“OVE VISOKOMORALNE ĆU DA SPUSTIM NA ZEMLJU”: Zvezdanova Ana ošurila Anđelu – “Trebalo mi je ovo da se odvojim od njega…”
Next article“VIDIM DA GA BOLIM – TEK ĆU DA GA BOLIM”: Ana otkrila da sprema haos Zvezdanu – “Nisam tražila ljubav…” (VIDEO)