Home VIP DISKVALIFIKOVAN – OTKRIO RAZLOGE SVOG BEGA IZ RIJALITIJA: Svi se pitaju zašto...

DISKVALIFIKOVAN – OTKRIO RAZLOGE SVOG BEGA IZ RIJALITIJA: Svi se pitaju zašto je rešio da digne ruke…

17137
0
Zadruga,
Zadruga,

Svi su se pitali zašto je veteran rijaliti rpograma nakon brutalnog učešća u šestoj sezoni rešio da digne ruke, a sada je otkrio…

Uroš Ćertić je bio učesnik Zadruge 6 u kojoj je napravio potpuni haos kada je diskvalifikovao Kristijana Golubovića, posvađao se sa Zvezdanom Slavnićem i isprozivao sve učesnike na imanju.

Na sebe je nalepio etiketu opasnog momka bez dlake na jeziku kome se nije dobro zamerati.

Rijaliti je igrao jako dobro sve dok ga samovoljno nije napustio

O konkretnim razlozima izlaska nikada nije pričao sve do sada:

– Mi stari rijaliti učesnici imamo neki poseban tretman, nikada nas drugi nisu videli na sistematskom niti se srećemo u istom društvu. Mene nisu šutnuli na pumpu, kada sam izašao sačekao sam da me tata pokupi to je bilo oko 3,4h ujutru. Posle toliko godina u rijalitiju nisam zaslužio da čekam prevoz na pumpi, a mnogi su čekali. Nikada mi lakše nije bilo učešće nego sada, inače ne pričam o tome. Vrlo dobro sam znao gde idem bio sam u kecu, da nisam potrošio neke resurse nikada ne bih ušao opet tamo. Neki od nas imaju jako dobre honorare, da ti neko stalno pljuje dete, kao onaj raspali krezubi ratni profiter to nema cenu. Ne isplati se, i nisam ja iz tog sveta ali sam iz nekog šoubiznisa. Ja sam ušao tamo sa nekim planom, ja da sam vraćao one udarce imao bih kazne, to je ozbiljan novac. Nikad veza u rijalitiju, nikad tuče, nikad seks. Nikada nisam bio diskvalifikovan ni iz jednog rijalitija. Ovo mi je bilo najbrutalnije učešće, svi su zaslužili, nikad manje nisam imao negativnih poruka – bio je jasan Ćertić.

Uroš je i do detalja ispričao kako je pobegao.

– Odlučio sam da pobegnem, pakovao sam stvari par dana da ne prolave. Bila su pitanja novinara, otišao sam u hotel gledao sam da ne oštetim imovinu, malo jače sam lupio vrata od frizerskog salona u toku reklama. Sedeo sam kod obezbeđenja da me tata pokupi i gledao na TV, i stiže pismo – ispričao je Uroš.

Izvor: net