Home VIP “ON NIJE MOJ ČOVEK”: Anđela zgrožena Zvezdanovim postupcima – Otkrila sve tajne...

“ON NIJE MOJ ČOVEK”: Anđela zgrožena Zvezdanovim postupcima – Otkrila sve tajne koje joj je pričao… (VIDEO)

898
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Svojim neprimerenim ponašanjem je gura od sebe…

Anđela Đuričić je u Rajskom vrtu razgovarala sa Drvetom mudrosti o njenom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem. Ona je priznala da je razočaralo ponašanje njenog bivšeg dečka na žurki koju je organizovao Veliki šef.

– Sada sam dobro, ali kod mene to varira. Meni je u glavi samo Zvezdan, ne znam ni sama šta da radim. Meni je jako teško i borim se. Kada ga vidim nije mi lako. Njegovo ponašanje je užasno bilo sinoć, ja to njegovo ponašanje ne mogu. Ponaša se kao stariji Filip Car, to nije čovek u kojeg sam se zaljubila, a onda ono njegovo da traži piće, kao Car. Ono ležanje po krevetima, maženje sa drugim devojkama, to nije Zvezdan. Ja nisam videla da on toliko pije – govorila je Anđela.

– On kao da preživljava drugu mladost. Meni ovde ništa nije jasno, nama se svima život promenio, i Zvezdanu i Ani i meni. Nije ovo neka vezica, ima tu svega, ali ovo ponašnje njegovo je veoma degutantno – dodala je ona.

– Kako ga ti vidiš? – upitalo je Drvo.

– On meni otvara oči sa njegovim ponašanjem. Moram da kažem da ja živim u bajci, ali mi on to remeti. Ja sada ne znam da definišem svoja osećanja. Mnogo toga se desilo u prethodnih deset dana, a ja sada moram da gledam sebe kao što i on radi. Dosta sam ja gledala njega, ali sada neću da dozvolim – rekla je Anđela.

– Šta misliš o Ani? – upitalo je Drvo.

– Ona je povređena sa njegove strane, a ona krivca traži u meni. Ne bi se ovo sve desilo da ja nisam razgovarala sa njim na taj način. Ja sam se njemu desila, ali to nije do mene, on treba da se pravda njoj, a ne ja. Ona stalno kod mene traži opradanje, ona traži krivca kod mene. Razumem je povređena je, možda je to i sujeta. Ceo njihov odnos i naš zavisi samo od njega, ali ako se bude ovako ponašao biće kraj za obe – rekla je Anđela, pa dodala.

– Da li ću se boriti za njega, pa ja ću gledati sebe. Jeste on probudio nešto u meni i to baš. On je mene hteo da veri za Novu godinu kod tebe, ali ako on bude ovakav, ja stavljam tačku, ja sam ozbiljna devojka, da sam htela švalere bila bi sa Filipom Carem, meni deluje da on proživljavan drugu mladost – rekla je Đuričićeva.

– Da li imaš tajne neke? – upitalo je Drvo.

– Meni je rekao Zvezdan da su oni imali svađe, da je ona posesivna, i da je on tih 15 godina bio u zatvoru, ali zatvoru kao vezu sa njom. On je meni rekao da njemu treba da živi, a oni sada predstavljaju da je to bilo lepo, a on je pričao da nije – rekla je Anđela.

– Tvoja nagrada te čeka u poštanskom sandučetu – reklo je Drvo.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: net

Previous article“SLAVNIĆEVA ŽENA JE ROS*IJA”: Stigla poruka direktno iz Anđelinog kraja – Konačno dobila zaštitu…
Next articleANĐELA DOBILA PODSTICAJ OD PRODUKCIJE – PRESREĆNA: Izašla sa imanja – Pao dogovor i povlašćenje… (VIDEO)