Home VIP “TAKI” UŠAO U ZADRUGU: Janjuš i Osman ugostili Maju i njenog oca...

“TAKI” UŠAO U ZADRUGU: Janjuš i Osman ugostili Maju i njenog oca – Izbio haos u studiju… (VIDEO)

189
0
Maja Marinkovic, Taki,
Maja Marinkovic, Taki,

Niko nije očekivao ovakav rasplet u studiju…

Radio-emisija “Amnezija” čiji su voditelji Osman Karić i Marko Janjušević Janjuš je bila vrlo zanimljiva. Njihovi prvi gosti bili su Maja Marinković i Miljan Vračević. Miljan je došao u ulozi Majinog oca Takija Marinkovića, pa je sve vreme imitirao njega.

– Tu su nam Maja i Taki. Leo nije sa vama? – pitao je Osman.

– Nije poslali smo ga, u teranju je. Ovo je mesto zločina, ovde je Biki radio na sliku, nje je skinuo i malo dirnuo. Nju je Taki napravio, ne može joj niko ništa, ne mogu oni da skaču, koliko ona može da šamara – govrio je Miljan.

– Izrazio si želju da bi voleo unuče kad je bila sa Carem, da li si srećan što se to nije desilo? – pitao je Osman Karić.

– Mojoj sreći nije bilo kraja kad sam čuo da je u nju ispraznio j*ja. Veza je bila trula, nije mu radila frula. Čak iako nije bila prilika neka, radovao se i naš deka, bio je sav srećan i sve je bilo top – nastavio je Miljan.

– Majo, šta bi rekla tati da imaš priliku? – pitao je Osman Karić.

– Moram puno da ga pozdravim i da mu kažem da ga volim. Verujem da je sad dosta srećniji, solo sam i nisam u nekim odnosima – rekla je Maja.

– Solo si, napraviš pauzu za mali odmor, videli smo da sa Janjušem planiraš ili je samo zezanje? Vidim da imaš udvarače tokom noćnog života, ima dosta napadača – dodao je Karić.

– Nemam nikakvu nameru s emotivne strane, volim da se družim sa Janjušem, da dobacim. Emocija se ugasila, vidi se, nema loše energije. Imali smo danas malu raspravu, nema potrebe za tim. Što se tiče ljubavi stvarno ne. Sinoć je bila ludilo žurka, posle žurke smo se družili, provodim vreme i to je to – rekla je Marinkovičeva.

– Taki, je l’ si u vezi? – upitao je Janjuš.

– U vezi, četiri prsta otvorenoj. Koliko bih hteo, pomogne mi Leo – rekao je on.

– Taki, kaži BIlal, Car ili Janjuš? – pitao je Osman.

– To su mi kao tri oka, svaki mi je drag, a Janjuš je najdraži, uvek sam išao na količinu. Ja da hoću Bilala bili bi ćevapi, a moja ćerka voli krupno meso, traži krtinu – dodao je Vračević.

– Majo, ako se vrati muž da li će doći do pomirenja? – upitao je Osman.

– Ne, mogu samo da zatražim razvod braka. Što se Bilala tiče ne bih se vratila u taj odnos. Moguće je da sam se istripovala, vipše je bila neka zaljubljenost i neko sviađanje, ali dublja emocija ne. On ima kvalitete da se pokaže na drugačiji način, možda uđe u drugu vezu i nemam problem sa tim, kod mene je sve čisto i ne postoji emocija – rekla je Maja.

– Da li bi trajalo duže od 10 minuta da Car krene da te muva i da te smuva? – pitao je voditelj.

– Ne bih više ulazila u taj odnos. Ne bih volela da moj tata bude u predinfarktvnim stanjem. Ne treba mi neko ko je u stnaju da se proda ni za šta. Držim se, imam svoje društvo i Jaška sa kojim volim da se našalim. Ja ne želim da ispadne da sam ljubomorna, puštam sve svojim tokom. Mislim da između Janjuša i Filipa nije pravo prijateljstvo, to je rivalitet – govorila je Marinkovićeva.

– Da li postoji treći sa kojim se takmiči Filip Car? – pitao je Osman.

– Ja neću biti ni sa jednom devojkom, sa mnom ne može niko da se takmiči.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Izvor: net

Previous articleANA IDE U MANASTIR NAKON ZADRUGE: Saopštila svoju zvaničnu odluku – Utehu pokušava da pronađe u veri… (VIDEO)
Next articlePOMIRILI SE NAKON SVEGA ZVEZDAN I ANA: Nije dugo izdržala – Ipak prešla preko neverstva… (VIDEO)