Home VIP “DEJAN NIKAD NEĆE PREBOLETI DALILU”: Oglasila se skrhana majka – “Žao mi...

“DEJAN NIKAD NEĆE PREBOLETI DALILU”: Oglasila se skrhana majka – “Žao mi je neće se razvesti, to je ljubav…” (VIDEO)

761
0
Dejan Dragojevic, Dalila Dragojevic,
Dejan Dragojevic, Dalila Dragojevic,

– Ona je bila najveća i zadnja ljubav u njegovom životu. Mislim da će uvek tu biti jedno za drugo…

Majka Aleksandre Nikolić, Slovenka Lola Nikolić, uključila se telefonskim putem u emisiju “Pitam za druga”, i otkrila do sada nepoznate detalje veze i raskida njene ćerke sa Dejanom Dragojevićem.

– Žao mi je što je ostavila Dejana. Videla sam da je maksimalno tolerantna, da je ispunjena, Dejanu je sve s njene strane bilo dozvoljeno. Šta god da je on rekao, ona je rekla da ide, i na more s bratom i svuda. Pričala mu je da više vremena provodi s porodicom. On je vodio tu priču, šta god da je Dejan rekao Aleksandri, njegova reč je bila amin. Meni nije bilo dozvoljeno da se mešam u to.

Ja sam je pitala zašto negde ne izađe. Ona je rekla da njoj to prija, da joj odgovara, da ga voli. Njoj su stizale neke informacije. Ona je to negirala, pričala da je to izmišljotina i ljubomora. Slušala ga je više nego mene. Dušu sam svoju odmorila dok je bila s Dejanom, bila sam mirna – rekla je Slovenka, a onda prokomentarisala navode da su njena ćerka i Dejan imali dogovor.

– Meni je to nepojmljivo. Ja ne znam da su oni imali neki dogovor, koliko znam od toga nema ništa. Ne, ne! Nema dogovora. Nju je nešto jako bolelo i ona tu s nečim nije bila zadovoljna. Znajući moju Aleksandru, ona je to gutala, trpela. Onda je stigla informacija da je on nju ostavio – kaže Aleksandrina majka, a onda je progovorila o Dejanovom razvodu i svom odnosu sa nesuđenim zetom nakon svega.

– Mislim da se on od Dalile neće nikad razvesti i nikad je neće preboleti. Ona je bila najveća i zadnja ljubav u njegovom životu. Mislim da će uvek tu biti jedno za drugo. Aleksandra nikada neće ružnu reč reći za njega. Dolazio je Deki kod mene u stan ranije, sada nemamo kontakt. Pre odlaska njegovog na odmor, tada smo se čuli.

Više puta sam pitala Dejana da li su Aleksandrine kartice kod njega, on je rekao da nisu. Ja znam da su kod njega. Bilo je šta je bilo, on je vratio kartice. Odemo mi kod advokatice da proverimo mi to. Ja sam baksuz neviđeni, ukucavamo tamo pin i nama bankomat proguta karticu. Kad ona izađe iz rijalitija, neka oni to rasprave – poručila je Slovenka.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod teksta:

Izvor: net