Home VIP JOŠ JEDNA GADOST ANĐELE ĐURIČIĆ: Ovog puta je uhvaćena – Svi pričaju...

JOŠ JEDNA GADOST ANĐELE ĐURIČIĆ: Ovog puta je uhvaćena – Svi pričaju i ne mogu da shvate šta je uradio…

1618
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Zašto bi ovo jedna devojka sebi radila…

Anđela Đuričić je već mesecima pod budnim okom javnosti, a njen svaki korak se prati kako u Beloj kući, tako i napolju.

Osim što je veliki broj vernih rijaliti fanova svakodnevno osuđuje zbog veze sa starijim i do skoro zauzetim Zvezdanom Slavnićem, u grupama posvećenim Zadruzi se mogu pročitati prilično surovi komentari na račun Anđeline higijene…

Iako se dugo predstavljala kao smerna, moralna, a osim toga i devojka koja izuzetno vodi računa o svom izgledu i osnovnoj higijeni, kako su gledaoci primetili, Đuričićeva je od ulaska u vezu sa Slavnićem čak i taj segment stavila u drugi plan.

Naime, ona sada već neretko u krevet leže neopranih zuba i sa kompletnom šminkom na licu, što je mnogima zapanjujuće, pa čak i gadno.

Upravo to je uradila, nakon gostovanja u Amidži šou, kada je legla da spava sa scenskom šminkom, veštačkim trepavicama i frizurom, a komentari koji se mogu pročitati na ovu temu su veoma surovi i direktni.

“Helga zaboravila na kupanje. Sad spava i sa šminkom, neokupana tri dana. Blam!”, “Skini šminku pre spavanja, f*fice!”, “Pakao! Za par meseci kad izađe odavde svi će je pitati šta joj je sa licem, jer će joj propasti koža od spavanja i šminke!”, samo su neki od komentara koji se nižu ispod njenih snimaka.

Izvor: net