Home VIP “NE MORAM NIŠTA DA RADIM”: Dejan Dragojević zgrnuo lovu – Javno otkrio...

“NE MORAM NIŠTA DA RADIM”: Dejan Dragojević zgrnuo lovu – Javno otkrio kako sada živi… (VIDEO)

315
0
Dejan Dragojevic,
Dejan Dragojevic,

“Kad kod mene nema ništa od toga…”

Pobednik pete sezone Zadruge, Dejan Dragojević, oglasio se putem društvene mreže Instagram.

On je otkio te zasmejao svoje fanove, uz reči da je on moderan domaćin.

On često intrigira svoje pratioce, a tako je bilo i jutros, kada je podelio svoje razmišljanje na temu kakvi su nekada, a kakvi su sada domaćini.

– Dobro jutro od modernog domaćina, to sam ja! Kažu: “Kakav si ti domaćin, ne radiš ništa?”. Ja sad radim. Sad je sneg pao, ali ga ne čistim, zašto? Moderni domaćin zna, ima vremensku prognozu, zna da će taj sneg da se otopi, nema potrebe ja da radim – započeo je Dejan svoju besedu na ovu temu, a potom priznao da on nije prinuđen da radi sve ono što se podrazumevalo nekada da domaćini rade.

– Hleb ne jedem, ne moram po hleb, mleko ne pijem, ne moram po mleko… Kokoške nemam, krave nemam, životinje u dvorištu nemam, tako da ne moram ništa da radim osim da propustim pešaka na biciklu, da odem u teretanu, prelistam šta ima na TikToku i Instagramu… Moderni domaćin! Šta ću ja sad, da ustanem, da idem da mlatim, kad kod mene nema ništa od toga.

Ipak, ni on nije besposlen – kaže da ima još obaveza osim surfovanja mrežama.

– Velika je razlika između domaćina ovog doba i ranije. Naravno, još uvek postoje ljudi na nekim mestima gde žive domaćini-domaćini, ali za ovu situaciju gde ja živim, ja sam domaćin. Pazi ovo, 09:50h, ja već spreman za teretanu u punom gasu. Razmišljam celo jutro šta ću, da li grudi ili leđa… Popij protein, ponesi, spakuj… Mislite da je lako?! Sednem u auto i ovako vozim, volan u minus fazi. Lako je sada biti u toplom krevetu, ja bih sad najviše voleo da spavam, još nedelja, neradni dan – objasnio je Dejan.

Snimak pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Izvor: net

Previous articleSA BEBOM ULAZI U RIJALITI: Procurile informacije – Nakon porođaja se vraća u Belu kuću…
Next articleANA JE ABO**IRALA KADA JE ZVEZDAN OTIŠAO U ZATVOR: Imala je dva spontana pre toga – “Zbog ljubavi i straha…” (VIDEO)