Home VIP HAOS ŽENE I LJUBAVNICE DO ISTREBLJENJA: Ana se obrušila na Anđelu –...

HAOS ŽENE I LJUBAVNICE DO ISTREBLJENJA: Ana se obrušila na Anđelu – Zvezdan između njih dve… (VIDEO)

536
0
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic, Andela Duricic,
Zvezdan Slavnic, Ana Curcic, Andela Duricic,

Zvezdan između njih dve…

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” Ivana Šopić je pročitala pitanje za Anu Ćurčić.

– Zašto je Anđela babas*ra? – glasilo je pitanje.

– Tako mi je delovala – rekla je Ana.

– Žena mi je bez razloga dva puta dobacila, to govori o njoj, a ne o meni – rekla je Anđela.

– Od gutalice do babas*re. Ja ću reći šta si ti o meni rekla, da sam šizofreničarka na papiru, da sam tukla decu i muža, uputila mi je uvrede i pravdala se kako mi je to rekao Zvezdan, a to ti misliš. Babas*ra je ništa na to šta je ona meni rekla, ovo je bila u prolazu i verovatno si se pronašla. Ja sam ti to svesno rekla, shvati to – govorila je Ana.

– Ona je meni davala nadimke na osnovu fizičkog izgleda, kako funkcioniše moja veza sa Zvezdanom, pa mi njena drugarica dobacuje da sam ja kućna pomoćnica. Moje mišljenje je sve što sam rekla i ponovila, ali sam povukla i više nikad uvrede neću da govorim – nastavila je Đuričićeva.

– Vi ste sad u defanzivi i nećete sa mnom da se svađate. Ja “izvini” ne primam, ovde nisam došla da se sprdam sa svojim životom. Ovog čoveka sam najviše volela na svetu i ne dam vam da se sprdate. Imam pravo da mu kažem ja šta hoću jer niste vi sa mnom u krevetu spavali – govorila je Ana.

– Ja nisam fin, niti ću biti fin. Ja ću i dalje imati rasprave i svađe sa njom, ali neću da je psujem to je moje stvar. Ako se ja sad ponašam normalno prema njoj, ali da li ću da imam rapsrave naravno. Sve što je rečeno stoji, boli mene i boli nju, ali ne moram da budem bagra – dodao je Zvezdan.

– Preko mene Ana neće dobiti raspravu, za mene ona ne postoji – rekla je Anđela.

– Ona meni drži slovo u roze sakou. Tebe će ovo da zanima, tek ćemo da pričamo. Ona se j*be sa mojim mužem – odbrusila je Ana.

– Ani Ćurčić ne odgovara da se spusti lopta, ona napada nas – dodao je Mića.

– Meni je više muka, bilo je da sam ja uništila ovog čoveka i da ga ja dovodom do ludila, a šta ona priča? Sve što se događalo je kriva Ana i ja sam bila najgora iz njenih usta – govorila je Anđela.

– Sve je to moje mišljenje, meni je drago da je Zvezdan uspeo da spusti loptu, a ona neka mene pecka – rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Previous articleANA PROGOVORILA O ANĐELINOJ TRUDNOĆI: “Želi da zadrži Zvezdana preko deteta” – Drama koja tek sledi… (VIDEO)
Next articlePOLOMLJENA KOST I GIPS NA RUCI: Jedva se pomera od bolova – Janjuš vraćen iz bolnice u Belu kuću… (VIDEO)