Home Zanimljivosti “GUSKA JE ZA SUPU OD GUSKE”: Zagrmela na Anu Ćurčić – “Ne...

“GUSKA JE ZA SUPU OD GUSKE”: Zagrmela na Anu Ćurčić – “Ne podnosim takve žene…”

1897
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Oštro…

Ana Ćurčić je iz „Zadruge 6″ izašla kao drugoplasirana, a voditeljki Jovani Jeremić veoma je žao zbog toga.

Ana joj je bila favorit, međutim, „pošto je poklekla pred Zvezdanom Slavnićem”, slabost ju je, po njenom mišljenju, koštala trijumfa u rijaliti šouu.

– Žao mi je što Ana nije pobedila. To je zato što je poklekla pred Zvezdanom. Time je pokazala da je klasično žensko, koje ja ne podnosim. Dok je gusaka biće i supa od gusaka. Žena ne sme da poklekne! Ako te je prevario i bio gad prema tebi, ne možeš da mu se vraćaš – grmela je Jovana u „Pulsu Srbije”, pa nastavila:

– Nemojte meni da pričate o ljubavi. Ja sam sve svoje ljubavi koje sam najviše volela ostavljala onda kada sam videla da oni nemaju poštovanja prema meni – oštra je bila ona.

Zatim, obrazložila je svoju teoriju da je to razlog „pada Ćurčićeve na drugo mesto”.

– Nemojte meni te priče: „Nisam mogla…” Ne, slaba si! Imaš slabosti i to je to. Ona je pokazivanjem svojih slabosti izgubila prvo mesto.

– Meni ja žao što nije osvojila prvo mesto, jer je bila moj favorit. Ja slabosti ne praštam. Nijednu slabost, prema porocima, alkoholu, drogi, muškarcu, ženi. Meni prijatelji kada dođu sa problemom, ja imam želju da ih lečim.

– Ako se neko pijan valjao po podu, ja kažem hajde to da isrpavimo. Ali ako ti to ponovo i ponovo radiš, neću ti se više javiti na telefon. Onda ja ispadam majmun što se trudim da ti pomognem. Ana mi je okej i volim je, ali pokazivanje slabosti ju je koštalo prvog mesta – sigurna je bila Jovana tokom ovog televizijskog gostovanja.

Previous article“ZVANIČNO POČEO KASTING”: Milica Mitrović pokazala ko je prva učesnica programa koji zamenjuje Zadrugu…
Next article“RAZDVOJILI SMO SE”: Aleksandra Nikolić otkrila zašto nije sa Filipom Carem – Čuvala Dejanovu tajnu… (VIDEO)