Home Zanimljivosti PUKLA TIKVA – RASKINULI: Filip Car odlučio da preseče i okonča vezu...

PUKLA TIKVA – RASKINULI: Filip Car odlučio da preseče i okonča vezu sa Aleksandrom Nikolić…

1033
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

Šta se krije iza svega ovoga…

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijalitija “Zadruga”, verila se pre dve nedelje pred televizijskim kamerama za svog izabranika Filipa Cara.

Kako kažu, bolje im je nego ikada, planiraju svadbu, zajednički život i budućnost, a zbog onoga što su uradili zbunili su sve zajedničke fanove.

Korisnici socijalne mreže Instagram su primetili da se Aleks i Car ne prate na ovoj društvenoj mreži, što je prilično čudno i neuobičajeno.

Za mnoge je ovo prvi znak da nešto nije kako treba, te da je možda došlo i do prekida veridbe, o čemu se uveliko polemiše na mrežama.

S druge strane, neki kažu da to što se ne prate ne mora ništa da znači i pozivaju se na Aleksandrino gostovanje kod Ognjena Amidžića, gde je priznala da planira svadbu sa Filipom, da se preseli u njegovu rodnu Crikvenicu.

Gostovanje je iskoristila i da ga javno pozdravi, izjavi ljubav i čestita šestomesečnicu.

Budući da se sa svojom verenicom ne prati na Instagramu, Car je dodatno zbunio pratioce objavivši svoje i Aleksandrine fotografije iz “Zadruge” uz nikad emotivnije reči.

Instagram,
Instagram,

– Tvoje je da budeš moja, a moje je da te čuvam… J*biga, volim te! Šest meseci… Uskoro naš svet, još malo – nestrpljivo je poručio Filip, zbog čega su njihovi fanovi sigurni da je sve u najboljem redu.