Home Zanimljivosti NIJE SAMA NAKON RASKIDA: Anđela sa ovim frajerom provodi vreme – Potvrdila...

NIJE SAMA NAKON RASKIDA: Anđela sa ovim frajerom provodi vreme – Potvrdila da je sa njim…

19258
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Uvek je tu za nju…

Anđela Đuričić, odmara se u porodičnom okruženju u Đenovićima. Ona pokušava da se oporavi od raskida sa Zvezdanom Slavnićem, što joj definitivno nije lako palo, s obzirom da je toliko uložila i žrtvovala kako bi njihova veza uspela.

Oprost preljube, vređanje, fizičko na*ilje, ljutnju roditelja, blamiranje – samo su neke činjenice koje je sirena iz Đenovića oprostila Mokinom sinu.

Ipak, sve ljubavi imaju svoje granice. Nije poznato još uvek šta je bila kap koja je prelila čašu, te tačno prouzrokovala da njih dvoje raskinu.

Za sada se zna da Anđela nije sama u Đenovićima. A to je sad i potvrdila i preko svog Instagram naloga.

Ona je objavila sliku na kojoj se nalazi njen brat.

Instagram,
Instagram,

On je bio njena najveća podrška u životu i, kako se priča, on je direktno posredovao da roditelji oproste ponašanje Đuričićevoj.

Anđela je svakako srećna što ima takvog brata i što je i sada sa njom.

Jedan brat joj poginuo

Anđela je imala još jednog brata koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kada je imao 21 gdoinu. Anđela je tada imala samo 18 godina. Ona je u jednoj emisiji ispričala kako se to zbilo. Naime, sedela je sa svojima u kući jednu noć i sve je bilo okej. U nekom trenutku brat je rekao da ide da se provoza, da sipa gorivo i da se vraća odmah. Onda je pozvonio telefon i javljeno im je da je poginuo na putu.