Home Zanimljivosti ON JE PRVI MUŽ ANE ĆURČIĆ: Bavi se ozbiljnim poslom i fakultetski...

ON JE PRVI MUŽ ANE ĆURČIĆ: Bavi se ozbiljnim poslom i fakultetski je obrazovan…

963
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Rastala se od njega iako ga je volela…

Pričalo se da je Ana Ćurčić prevarila muža, sa kojim ima dvoje dece Luku i Ive, sa Zvezdanom Slavnićem, sa kojim je kasnije otpočela vezu i bila 13 godina u vanbračnoj zajednici.

Za sve vreme rijalitija, prvi muž ostao je po strani, nije želeo pred kamere, niti je davao izjave. Kako je drugoplasirana zadrugarka govorila, njih dvoje su i dan danas u dobrim odnosima.

Misteriozni bivši muž Ćurčićke A. K, koji na Fejsbuku još uvek čuva uspomenu iz 2011. godine u vidu fotografije na kojoj su njih dvoje sa naslednikom, fakultetski je obrazovan i bavi se ozbiljnim poslom.

Twitter,
Twitter,

A.K. nakon razvoda od Ane zasnivao je svoju porodicu, a Ana je u dobrim odnosima i sa njegovom sadašnjom suprugom.

– Rastala sam se od bivšeg muža, a volela sam ga. Sećam se da sam u srednjoj školi spavala kod njega, a trebalo je da učim hemiju, a meni te prirodne nauke nikada nisu išle, a on je bio strog za moju školu. Ustajem ja u sedam ujutro, o on je celu moju svesku ispisao, sve je uradio. Stalno me je čekao posle škole – prisetila se Ana u “Zadruzi”.

– Jao preslatko, kako je divan – rekla je Slađa.

– Znaš kada smo došli jednom kod moje majke, i on meni dođe i kaže:”Podigni mi majicu”, i ja vidim moj lik i moje ime, znaš da sam tada bila na ne znam ni ja kojem nebu – rekla je Ana.

– Jao istopila sam se – osmehnula se Slađa.

– Slušaj ovo kupio mi je starke kada sam išla na ekskurziju, i došao da mi ih donese, ja presrećna, a u patiku mi stavio pare da sam mogla sve da počastim na ekskurziji – pričala je Ćurčićka.

– E to je ono pravo, posle njega su svi nebitni – rekla je Slađa.

Previous article“JADNO – IZDALA SI ZVEZDANA ZA SITNO”: Anđela na meti žestokih udara – Evo šta je uradila nakon raskida… (VIDEO)
Next articleNIJE SAMA NAKON RASKIDA: Anđela sa ovim frajerom provodi vreme – Potvrdila da je sa njim…