Home Zanimljivosti “OTROVNA ZMIJA – POSLALA SAM JOJ PLAVU KOVERTU”: Prvi susret Dalile i...

“OTROVNA ZMIJA – POSLALA SAM JOJ PLAVU KOVERTU”: Prvi susret Dalile i Vesne Rivas nakon žestoke pljuvačine… (VIDEO)

563
0
Dalila Dragojevic, Vesna Rivas,
Dalila Dragojevic, Vesna Rivas,

Ovo su mnogi čekali…

Dalila Dragojević i Vesna Rivas, nekadašnje rijaliti rivalke, a danas reklo bi se ponovo prijateljice po prvi put su se susrele oči u oči nakon toliko vremena i svih turbulencija koje su imale.

Godine svađa, prepiranja i vređanja koje su kulminirale sudskim sporom, napokon su razrešene, jer je Dalila ugostila pevačicu u novom izdanju svoje emisije “Da li sa Dalilom”.

– Ona je pevačica, voditeljka, rijaliti mama, tumač rodnih kodova i astrolog. Mnoge javne ličnosti su joj poverili sudbinu. Njen jezik ume biti otrovniji od zmije, a njen ujed ostavlja večne ožiljke.

– Vesna Rivas je osoba koju jako dobro poznajem. Zvala me je rijaliti ćerkom, a ja sam joj poslala plavu kovertu. Družile smo se dugo na sudu – rekla je Dalila Dragojević.

– Posle mnogo vremena, godina i oluja. Kao i ova godina sedmice, morale smo da se spojimo, onako kako u dubini duše to osećamo. Nekoliko vas sam doživela kao svoju decu, a pokušavala sam tebi dosta toga da nametnem pa je bilo dosta varnica.

– U meni nisi imala rivala, suparnika. Sve je moralo da dođe i prođe. Pratila sam ovo tvoje dovršavanje rijaliti priče, sazrela si dosta. Ali trebala ti je ova priča i neutralan teren – rekla je Vesna na samom početku emisije.

Njih dve su nastavile da pretresaju aktuelnosti, te su se dotakle mnoštva tema koje za sve ove godine nisu stigle od sukoba da prečešljaju.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu:

Previous article“DEJAN JE IZMANIPULISAO POBEDU – ZVALA ME JE ALEKSANDRINA MAJKA”: Potpuni muk u Dalilinoj emisiji… (VIDEO)
Next article“PISMO ANĐELINIH RODITELJA STIGLO U ZADRUGU ALI NIJE URUČENO”: Procurile nove informacije – “Ni mi ne verujemo šta se desilo…” (VIDEO)