Home Zanimljivosti ZASTRAŠUJUĆI NAPAD: Usred programa uživo Aleksandra Nikolić panično zvala policiju… (VIDEO)

ZASTRAŠUJUĆI NAPAD: Usred programa uživo Aleksandra Nikolić panično zvala policiju… (VIDEO)

263
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

Svi su je posmatrali u neverici…

Na ružičastoj televiziji emitovalo se do sada najuzbudljivije izdanje emisije “Narod pita”, budući da smo imali priliku da gledamo vatreno suočavanje pobednice “Zadruge 6” Aleksandre Nikolić i drugoplasirane Ane Ćurčić. Voditeljka Ana Radulović je ugostila ove dve lepotice, ali njihova narav nije bila tako ljupka i pitoma.

Trenutno su najaktualnije dame u Srbiji, a jedna drugu u načelu ne mogu da smisle, što je dokazao njihov okršaj uživo u programu, koji je nakon prečešljavanja svih aktuelnih tema, eskalirao u toj meri da je Aleks posegnula za telefonom i pozvala policiju. Prava drama!

Po povratku sa kratke pauze za reklame, usledio je žestok sukob Ane Ćurčić i Aleks Nikolić, te je Nikolićeva pozvala policiju.

– Žena mi preti ovde nekim ljudima, ne znam o čemu ona priča… Da, ja sam u emisiji – pričala je Aleksandra u pozivu sa policijom.

– Zašto je krenula svađa – pitala je voditeljka.

– Zato što je neko ko se lažno predstavlja – rekla je Ana.

– Naziva me prostitutkom, rekla sam da znam ono najgore o njoj što neću ispričati ovde. Žena mi preti, šta treba da je se plašim ovde?! Ne znam čega se bojiš, zašto zoveš neke ljude – rekla je Aleks.

– Aleksandra, ja te izazivam, ajde reci ovde – rekla je Ćurčićeva.

– Zvala si ovde ljude da me maltretiraju, žena od 50 godina ovo radi, sram te bilo! Ja nisam ološ ovde! Od sinoć se dopisuje sa nekim ljudima da traži informacije o meni. Žena mangup, do mojega mangup. Kad bude ušla Kačvenda u “Zadrugu”, nećeš znati gde si šuplja! Filipe, žena me vređa usred emisije, neću da ćutim! Ja sam zvala policiju, što da je ne zovem?! – rekla je Aleks Caru preko telefona.

– Šta grad zna o tebi?! Da su te zvali “Pčelica Maja”, dok si bila mlada jer si letela s cveta na cvet, da si se vukla sa svakojakim kriminalcima. Ja sam čula da je zovu “pčelica Maja”, da je letela sa cveta na cvet. Naravno da se plašim, jer si baratala sa kriminalcima. Budala je mala reč za tebe – nastavila je rafalno Nikolićeva.

– Ti si ustvari mene izvređala i sve si rekla izokola, a ništa nisi rekla – rekla je Ana.

– Glupa si kao točak i jedino što znaš je da cmizdriš. Kad budem bila u tvojim godinama, ja ću biti magistar – rekla je Aleks.

Detaljnije o ovom oštrom sukobu pogledajte u narednom video zapisu:

Previous articlePROKLETSTVO PORODICE KULIĆ: Miljana ponovo ošurila po Bebici – Ostala bez 20 000 Evra i slomljenog srca…
Next articlePUKLA TIKVA: Zbog Filipa Cara Aleksandra udarila na Anđelu Đuričić – Bilo je bolno… (VIDEO)