Home Zanimljivosti ANA MOLI ZA POMOĆ NAKON SKANDALA SA ALEKSANDROM: Pogledajte šta zahteva –...

ANA MOLI ZA POMOĆ NAKON SKANDALA SA ALEKSANDROM: Pogledajte šta zahteva – Dešavanja van kamera…

2774
0
Ana Curcic, Aleksandra Nikolic,
Ana Curcic, Aleksandra Nikolic,

Isplivalo u javnost…

Tokom emisije “Narod pita”, došlo je do žestokog sukoba između bivših zadrugarki Ane Ćurčić i Aleksandre Nikolić.

Naime, nakon pauze za reklame, Aleks je zvala policiju govorivši da joj Ana preti nekim ljudima i da ju je nazvala pro**itutkom. Međutim, tu nije bio kraj.

Anina i Aleksandrina rasprava trajala je i tokom reklama, pa je Ana u jednom momenut napustila studio, a Aleksandra je zvala Filipa Cara i razgovarala sa njim.

Tokom pauze za reklame Ana se sklonila iz studija i telefonom razgovarala po svemu sudeći sa svojim partnerom Acom Bulićem jer su njega u nekoliko navrata pomenuli u emisiji, navode domaći mediji.

– Ona meni preti sa tobom, je l’ možeš ti to da veruješ. Ja nisam nikome pretila – rekla je Ana pa zastala:

– Zaboravila sam pola, toliko mi je nebitna da sam zaboravila sa kim je sve bila. Napiši mi to – rekla je Ana.

Ana je, po svemu sudeći, tražila dokaze protiv Aleksandre, a šta sve ima protiv pobedice Zadruge 6, ostaje nam da saznamo.

Podsetimo, Aleksandra je tokom emisije pozvala policiju.

– Čujem vas, uživo sam u programu na Pinku. Šta da radim, ja sam žena koja sama živi u Beogradu. Rekla je da će pozvati i poslati neke ljude. Meni niko ne sme da preti. Ne treba da šaljete vozilo, želim da budete u pripravnosti. Samo da vas obavestim da ću vas zvati ukoliko nešto bude. Preti mi sa određenim ljudima. Ja sam trenutno u emisiji – kazala je Aleks u emisiji.

– Ja sam obavestila policiju, provocira me, naziva me prostitutkom. Ja znam sve najgore o njoj, a ona mi preti. Ona kaže da neko može da dođe, da li ja treba da se plašim? Zbog čega zoveš ljude? – dodala je Nikolićeva, pa rekla:

– Ja znam sa kakvim ljudima se družiš. Ako mi se nešto desi da znate ko je kriv. Ti si zvala ljude da mene ovde maltretiraju. Mene ovde da neko napada i da mi dovodi neke kriminalce. Žena mangup – rekla je Nikolićeva.

– Ja sam se stresirala zbog tebe. Želim da dođe otac moje ćerke želim da mi kažeš sve za moje dete. Navikla si da lažeš i mažeš, budi fina, nemoj da lažeš – navela je Ana u emisiji.

Previous article“DRUGI ĆE GLEDATI I DIVITI SE”: Đedović razvezao jezik pred ulazak u Zadrugu – Najavio nešto neočekivano…
Next articleMARIJA KULIĆ HITNO HOSPITALIZOVANA: Situacija alarmantna – Lekari čine sve što mogu da joj pomognu…