Home Zanimljivosti “DRUGI ĆE GLEDATI I DIVITI SE”: Đedović razvezao jezik pred ulazak u...

“DRUGI ĆE GLEDATI I DIVITI SE”: Đedović razvezao jezik pred ulazak u Zadrugu – Najavio nešto neočekivano…

998
0
Marko Dedovic,
Marko Dedovic,

Progovorio i o Kačavendi…

Televizija Pink je nedavno otkrila da je prva zvanična takmičarka “Zadruge 7 – Elita” Milena Kačavenda, a onda su šokirali informacijom da voditelj i novinar Marko Đedović ulazi u novi projekat.

On se oglasio i progovorio o svojoj odluci da ponovo uđe u rijaliti, te otkrio kakva očekivanja ima.

– Delom imam očekivanja, a delom saznanja da će biti ništa do sada viđeno vizuelno. Što se tiče suštine i dešavanja, takođe mislim da će se sad dogoditi tako nešto. Nešto i nikada pre (viđeno), a i nikada posle. Imam takav neki osećaj, a ja ću sve od sebe dati da tako bude – započeo je Đedović, pa priznao da li ima tremu:

– Ne tremu, uzbuđen jesam i iskreno jedva čekam, ali zaista jedva čekam da budem učesnik nečega što će drugi gledati i diviti se tome – dodao je on.

Voditelj je otkrio da li ulazi sa strategijom u rijaliti:

– Pa kod mene planova nema, ja kad god nešto isplaniram i kad dođe do toga, meni sine bolja ideja i tako da sve i kad isplaniram, ispadne nekako mnogo bolje nego planirano. Imam tako neku sreću u životu, tako da ću se prepustiti osećajima šta treba da radim tamo, ali da će biti svađe, da neću ćutati AMA BAŠ NIKOME. Nema šanse, i nema sažaljenja na vaginalno-penisoidne žrtve. I tužne priče koje, gle ku*ca, došli na TV da pričaju, pa dodaju 500 stvari i izlažu pola stvari i očekuju visok plasman, a to što su ološi nema veze, “imam tužnu priču”. Ne zanimaju me te priče, idi u institucije pa traži pomoć, a ne ja da se sažaljevam… Ovako kažem, jer su to u većini lažne priče za izazivanje sažaljenja zarad plasmana – poručuje on.

Marko je priznao i da li od nečega strahuje, kao i sa kojim novim iskustvima ulazi u “Elitu”:

– Pa ja sam izbegao jedino iskustvo one podmornice sa onim milijarderima, ostalo ni jedno jedino, čini mi se. Ako sam nečim bogat, to je iskustvo, tako da ne bih izdvajao neka pojedinačna. Strah imam od visine i ničega više, ja sam osoba sa potpunim odsustvom straha. Mene ako hočes da uplašiš popneš me na neku visoku zgradu. Ostalo je sve smešno, kako narod kaže, ne plaši se mečka rešetom – rekao je Marko i nasmejao se.

Marko se osvrnuo i na buduću cimerku Milenu Kačavendu:

– Što se Milene tiče, ima tu dosta stvari koje bih ja voleo da čujem od nje lično, ali da je Milena Kačavenda neko ko je meni zanimljiv za rijaliti, svakako DA. I drago mi je da ulazi, volim takav tip učesnika, da se ogradim odmah, ne poznajem je, ono što sam video iz medija! Jedva čekam i tu da čujem razne stvari, podržavam njen ulazak – ispričao je voditelj.

Marko se za sam kraj obratio i budućim učesnicima “Elite”:

– Ma ni ne znam za sada ko su i ne zanima me, sve mi je jedno. Nek budu zanimljivi narodu, sa mnom će lako – rekao je.

Previous articleIZMIŠLJOTINA ZBOG NOVCA: Filip Car i Aleksandra Nikolić su sve lažirali – Ocinkario ih njegov prijatelj…
Next articleANA MOLI ZA POMOĆ NAKON SKANDALA SA ALEKSANDROM: Pogledajte šta zahteva – Dešavanja van kamera…