Home Zanimljivosti POVRATAK RIJALITI IGRAČA – I ON ULAZI U ZADRUGU: Tvrdi da neće...

POVRATAK RIJALITI IGRAČA – I ON ULAZI U ZADRUGU: Tvrdi da neće prevariti suprugu posle svega što su preživeli…

1266
0
Zadruga,
Zadruga,

Dobar prijatelj sa Kristijanom Golubovićem…

Elitna Zadruga počinje u nedelju 3. septembra, a potencijalni učesnici najgledanijeg rijalitija kontrolišu svoje zdravstveno stanje na sistemastkom u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu.

Jedan od učesnika “Elite” je i Ramiz Gusinac, takmičar koji se već predstavio u jednom rijalitiju.

Ramiz Gusinac
Ramiz Gusinac

Ovaj četrdesetrogodišnji frizer iz Novog Pazara liči na Mela Gibsona i odličnoj je fizčkoj formi.

Kako ističe on je u braku više od tri decenije a u Šimanovce ulazi bez svoje žene.

– Ja sam Ramiz Gusinac, rođen sam 1980. u Novom Pazaru, živim u Novom Pazaru. Frizer sam po zanimanju. Oženjen, da se zna. Sa suprugom sam 33 godine. Pitali su me da li verujem u ljubav na prvi pogled – verujem. Sa suprugom sam se zabavljao samo 17 dana. Znači verujem – rekao je Ramiz, pa otkrio da li se plaši da će neka zadrugarka pokušati da ga osvoji i da li je spreman na to:

– Spreman sam, neću da kažem ništa. Znam u šta se upuštam. Mislim da mogu da se branim. Ali ništa ne isključujem, jer svi kažu da neće da im se desi, pa im se baš desi. Ali neka, polako. Supruga me je podržala kako treba da podrži. Stvarno dobro. Rekla mi je da ako nešto pogrešim, da se ne vraćam… – odgovorio je on.

Ramiz je progovorio i o svom prisustvu na društvenim mrežama, te otkrio da li poznaje neke od bivših takmičara.

– Aktivan sam na TikToku, tu nema psovki na mom “lajvu”. Odmah ga isključim. Poslednjeg kog sam blokirao je onaj Makedonija. On postavlja kao neka pravila kako će da se ponaša. Ko si ti da postavljaš kako treba da se ponaša neko? On bi voleo da bude glavni. Sa Dalilom se nisam upoznao, sa Kristijanom sam dobar prijatelj, sa Matejom, Erminom… – zaključio je Gusinac.