Home Zanimljivosti OSTAVILA GA DEVOJKA PRED ULAZAK U ZADRUGU: Isplivala privatna prepiska – “Ne...

OSTAVILA GA DEVOJKA PRED ULAZAK U ZADRUGU: Isplivala privatna prepiska – “Ne mogu biti veće muško od tebe…”

632
0
Zadruga,
Zadruga,

Nije očekivao ovakvu poruku…

Bliži se početaj sedme sezone rijaliti programa “Zadruga”, koja će nositi naziv “Elita”.

U toku su poslednje pripreme na imanju u Šimanovcima, kako bi za gledaoce trećeg septembra bila organizovana spektakularna noć.

Budući zadrugari se spremaju za narednu sezonu i rešavaju ljubavne probleme pred ulazak kako bi ušli u rijaliti raščišćenih računa.

Boža Džons će biti učesnik “Elite”, a to je i potvrdio kada smo ih uhvatili na sistematskom pregledu za rijaliti.

Sada je objavio da ga je devojka ostavila preko poruke pred ulazak u “Zadrugu”.

– Problem je što mene nešto kad ohladi, nema nazad. ja sam takva, to je i mana, jako sam teška žena. Kafu možemo popiti kad hoćeš, ja s tim nemam problem. Kad vidiš da sam u Beogradu javi se tada ili ako nekad dođeš u Sarajevo. Ja nemam ništa protiv, gotivan si ti, ali ono što je bilo ja znam da je to bila jedna ogromna greška.

– Čim ti nisi imao klip s*ksa, tada je trebalo da stanem i da znam da si ti jedan anđeo od dečka. Jer ne mogu ja biti veće muško od tebe. Sve stoji, sladak si i sve, ali veliko ali… Da ne dužim više, čuvaj se, pozdravljam te. Kad vidiš da sam u Srbiji tada se slobodno javi pošto meni od obaveza to ne bude ni na kraj pameti – poslala mu je poruku bivša devojka, a onda je Boža prokomentarisao ovaj raskid:

– Upravo me ostavila devojka. Kako kaže anđeo si od dečka, ali nisi imao klip s*ksa u svom telefonu – napisao zadrugar u opisu prepiske.

Instagram,
Instagram,
Previous articleNOVI RIJALITI OBRAČUN – SVE GORI: Anđela Đuričić ne oprašta izdaju – Sprovela momentalnu akciju nakon napada… (VIDEO)
Next article“DEŠAVAJU MI SE OZBILJNE STVARI”: Prvo oglašavanje Aleksandre Nikolić nakon vesti o raskidu sa Filipom Carem… (VIDEO)