Home Zanimljivosti “NEĆU SE POZDRAVITI SA SUPRUGOM – ISPLAKAO SAM SE”: Političar pred ulazak...

“NEĆU SE POZDRAVITI SA SUPRUGOM – ISPLAKAO SAM SE”: Političar pred ulazak u Zadrugu… (VIDEO)

980
0
Aleksandar Pozgaj,
Aleksandar Pozgaj,

Teško mu pada ovaj rastanak…

Sedma sezona rijaliti programa “Zadruga” samo što nije počela.

Veliki šef je doneo vanrednu odluku i saopštuio da “Elita” počinje ranije nego što je to prvobitno bilo planirano i da će se zadrugari useliti na velelepno imanje u Šimanovcima u subotu, drugog septembra.

U toku su poslednje pripreme za ulazak budućih rijaliti učesnika.

Ekipa domaćih novinara uhvatila je Aleksandra Požgaja na lekarskom pregledu za “Zadrugu”.

Razgovarali su sa budućim zadrugarom, a on je otkrio kako je njegova supruga reagovala na odluku da uđe u rijaliti.

– Nema šanse da je prevarim. Odlično je sve prošlo u crkvi, imali smo lepo venčanje. Imam punu podršku moje supruge. Ona je sada u Kini i žao mi je što se nećemo pozdraviti. Jedini problem u rijalitiju će mi biti nedostajenje prema njoj. Obavili smo dublji razgovor, objasnio sam joj kako i šta. Ona je napolju na sigurnom, obezbeđena je i bezbrižno će živeti. Samo sam je zamolio da ne gleda, ali to ne može niko da izvede – rekao je Aleksandar, a zatim se osvrnuo na to koliko će mu pomoći to što je već učestvovao u rijaliti programu:

– Mnogo. Iskustvo u rijalitiju mnogo znači. Lakše bi mi bilo sad pred ulazak da nemam iskustvo, jer sam se napatio ovih dana, isplakao sam se. Imam te faze koje me stižu jer znam gde idem. Neću imati telefon, neću videti ni suprugu ni psa. Nije mi problem oko hrane, cigara i tih materijalnih stvari. To nedostajanje će mi biti najveći problem, ali imam podršku supruge – rekao je Požgaj.

Šta je sve Aleksandar Požgaj rekao, saznajte u video prilogu u nastavku: