Home Zanimljivosti HAOS U ZADRUZI: Produkcija odmah reagovala zbog sramotnog napada na voditeljku… (VIDEO)

HAOS U ZADRUZI: Produkcija odmah reagovala zbog sramotnog napada na voditeljku… (VIDEO)

408
0
Ivana Sopic,
Ivana Sopic,

Ovo nije smeo da uradi…

Voditeljka Ivana Šopić je tokom emisije “Gledanje snimaka” doživela neprijatnost od strane učesnika Nikole Bukilića, koji je bio drzak i bezobrazan u razgovoru sa njom.

U emisiji se povela priča o odnosu Luke Majčice i Anastasije Okolišan, a potom je pušten prilog gde Anđela Šparavalo priča o njima, ali i Nikoli Bukiliću, prema kojem gaji simpatije. Voditeljka je dala reč Anđeli, nakon čega je Nikola progovorio.

– Luka nije moj tip, ja volim košarkaše, tako da Luka nije u toj priči i mislim da on zaslužuje smireniju devojku, a meni se dopada Nikola dok pričamo. Meni je nerealna Milica Veličković koja samo juri zauzete… – rekla je Anđela.

– Šta, ja ne ne smem da sednem kraj njega? – dobacila je Milica.

Reč je dobio i Nikola, koji je odlučio da se distancira od pojedinih devojaka.

– Ona i ja smo završili i to je to. Neće ona meni da pravi priču ovde. Ja ovde ne moram ni sa jednom devojkom – rekao je Nikola.

– Je l’ ti misliš da je u redu, da si sve vreme sa jednom devojkom, a juriš drugu? – upitala ga je voditeljka.

Na ovo pitanje je Nikola imao bezobrazan odgovor, pa je odmah i kažnjen.

– Je l’ ti možeš da skapiraš neke stvari šta ja tebi pričam? Ili možda ne razumeš, možda si malo pogubljena – brecnuo se on na predstavnicu produkcije.

– Ja mogu da skapiram sve, a ti skapiraj da si upravo ostao bez nedeljnog honorara pošto si bezobrazan – odgovorila je Šopićeva.

Pogledajte prilog:

Previous articleMILENA KAČAVENDA U SUZAMA: Kuma se slomila pred svima kada je spomenuto samo jedno ime… (VIDEO)
Next articleJAVNO MOLI BIVŠU SUPRUGU ZA POMIRENJE: Nenad Aleksić Ša načinio drastičan potez – Životna promena nakon razvoda…