Home Zanimljivosti “PRETILA MI JE I PATETISALA – BEZOSEĆAJNA ŠKRTICA”: Milena Kačavenda ponovo udarila...

“PRETILA MI JE I PATETISALA – BEZOSEĆAJNA ŠKRTICA”: Milena Kačavenda ponovo udarila na Anu Ćurčić… (VIDEO)

362
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Leti perje…

Milena Kačavenda je otkako je ušla u “Elitu” šokirala novim informacijama iz dana u dan, a ponajviše detaljima vezanim za sve što se dešavalo nakon što je Ana Ćurčić napustila rijaliti i zauzela drugo mesto.

Pseudo kuma je u nekoliko navrata istakla koliko je Ćurčićeva bila razočarana jer je izašla kao drugoplasirana. Kako kaže Kačavenda, smatrala je da joj pripada pobeda i stan u Beogradu. Po završetku “Zadruge” okončalo se višedecenijsko prijateljstvo, a rat lažnih kuma ne stišava se ni danas.

Sada je u emisiji “Pitanja novinara”, Darko Tanasijević postavio pitanje Mileni Kačavendi:

– Mesecima si se lavovski borila za Anu, zaratila na bezbroj frontova, upala u probleme, dobijala pretnje, cimala se jurila. Kako se osećaš sada posle svega toga kada je jedno od prvih pitanja koje ti je tvoja drugarica posle rijalitija postavila gde su pare – pitao je Darko.

– Ona nijednog trenutka nije ustala da me odbrani, ona je to tako onako u onom njenom maniru radila – rekla je Milena.

– Sve i da jesi to radila, ako se družimo 20 godina ja ću tvrditi da nema šanse, pa ako se ispostavi da stvarno jesi onda kažeš da si ispala glupa. Meni si rekla da te je zabolelo jer nije stala u tvoju žaštitu u toj priči pronevere novca – rekao je Darko.

– Ja ne mogu da dozvolim da se to priča, dokazano je da Milena nije uzela nijedan euro u svoju korist, zato dotična više i ne pominje. Pričaćemo mi i na temu pisama, tužbe za Zvezdana, ja se povući neću. Budala nisam, sve sam radila srcem. Nije ovo moja osveta, ja sam ovde zbog sebe. I da sam znala da je kockarka, gde je sad ta tema, tema žrtva nasilja, polivanje sokom u studiju, stavlja Roleks i prati je Acino obezbeđenje. Gde je sad ta Ana? Mislim da je u tom svom paklu zaboravila ko sam ja i kakav sam karakter od žene. Naša deca se poznaju, uvek sam pravdala njene iskaze. Meni je bilo najlakše da verujem da joj se sve u životu desilo zbog Zvezdana, ali kakav god da je on nije izneo velike stvari o njoj. Ja sam ovde da ratujem ne na njen smrdibuba način, već stojim ovde – rekla je Milena.

– Šta je radila kad si se razvela? – pitao je Darko

– Zvala me teefonom da vidi kako sam. Nije mi bila tu kad mi je bila najpotrebnija. Ana nije jedina pouzdana vlasnica tableta, njen tablet je kopiran na više računara. Ja sam se čula sa gospođom Zoricom Marković i taj poziv je trajao dva sata, ja sam samo Zorici rekla tada da ulazim, a Ana je 15 minuta posle toga zvala da sikće, pišti i vrišti. Pretila mi je i patetisala, ali njena patetika je prohujala s vihorom – rekla je Milena.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Previous articleSAZNALA DA JE STANIJA BILA TRUDNA SA NJENIM MUŽEM: Šok u programu uživo – Pogledajte kako je reagovala… (VIDEO)
Next articleMILJANA OPROSTILA BEBICI DUG OD 10 000 EVRA: Žestoko obračunavanje – “Zaslužio si, bio si nam potrčko…” (VIDEO)