Home Zanimljivosti “STANIJU ĆU DA VRATIM NA PARIZER I PAŠTETU”: Aneli bljuje vatru –...

“STANIJU ĆU DA VRATIM NA PARIZER I PAŠTETU”: Aneli bljuje vatru – “Neće jesti školjke sa mojim mužem…” (VIDEO)

810
0
Aneli Ahmic, Stanija Dobrojevic,
Aneli Ahmic, Stanija Dobrojevic,

Aneli ne krije bes prema Dobrojevićevoj…

Aneli Ahmić i njen brak sa Asminom Durdžićem koji je prekinut zbog njegove afere sa Stanijom Dobrojević, i dalje je tema broj jedan u “Eliti”.

Aneli je i tokom emisije “Pitanja novinara” pričala o svom braku, prevari, njegovim roditeljima i detetu, a bila je mnogo pričljivija i činilo se više besna nego prethodnih dana.

Aneli je između ostalog govorila o tome i da je Asminova porodica nikada nije prihvatila, a na pitanje novinara zbog čega, njeno mišljenje jeste zbog njenog izgleda, tetovaža, estetskih operacija i tome što je posvećena sebi i svom izgledu.

Kako je objasnila, njegova majka je zamerala što Aneli ne zna da pravi pite, a Ahmićeva je imala šta da poruči na tu temu:

– Prvo pitanje koje mi je njegova majka postavila kada sam došla bilo je “znam li da pravim pitu” – rekla je Aneli kroz smeh.

– Dobro, je l’ znaš? – upitao je Darko.

– Ne znam, nikada nisam htela ni da naučim jer je ja ne jedem. On je jeo sa mnom samo ribice, neku laganu hranu – poručila je Aneli.

– A šta bi Staniji spremila za ručak?

– Njoj bih dala nekog parizera i paštete, zato što je ona navikla na to, a sada se jedu školjkice sa mojim mužem… Ja bih je vratila na staro – poručila je Aneli.

Pogledajte prilog:

Previous articleMILICA VESELINOVIĆ BESNI ZBOG MENSURA I TEODORE: Pogledajte šta je uradila zbog bivšeg… (VIDEO)
Next article“KARAKTER JOJ PASJI”: Asmin objavio prepiske sa Aneli – Pogledajte kad su raskinuli… (VIDEO)