Home Zanimljivosti PREBOLESNO – BEZ SRAMA: Ovo Marku Janjuševiću Janjušu nije čak nikada ni...

PREBOLESNO – BEZ SRAMA: Ovo Marku Janjuševiću Janjušu nije čak nikada ni Maja uradila… (VIDEO)

862
0
Jovana Cvijanovic, Marko Janjusevic Janjus,
Jovana Cvijanovic, Marko Janjusevic Janjus,

Naš izvor otkrio istinu…

Jovana Cvijanović ne preza ni od čega kako bi osvojila srce Marka Janjuševića Janjuša. Ona ga već danima juri i nudi mu se. Ipak, kako je vdiela da joj ništa ne pomaže, Jovana se sada okrenula i emotivnim ucenama na karti samosažaljenja.

Naime, Jovana i bivši košarkaš sedeli su u dvorištu gde su razgovarali o svojim osećanjima, onda je zadrugarka krenula da priča da je opasno bolesna.

– Dobila sam anemiju. Imam nedovoljno krvi. Izgubila sam krv, izgubila sam ciklus, sve sam pogubila od anoreksije. Nemam. Nemam – pričala je Jovana.

– Vože dragi, otkud sam znao – smorio se Janjuš koga je počela da grize savest.

A onda je Jovana iznela još šokatnije tvrdnje.

– Došla sam u rijaliti iz bolnice. Bila sam na sondi. Nisam htela da ti to kažem. Bila sam u bolnici Dragiša Mišović. Nisam htela da ti spominjem. Mesec i po dana su se borili za moj život – kroz suze je pričala Jovana.

– Bože dragi, majko mila, mila majčice. Sta je ovo? – hvatao se Janjuš za glavu.

Ipak, kako domaći mediji saznaju od svojih izvora, Jovana definitivno preteruje sa svojim tvrdnjama da su joj se doktori borili za život ovog leta.

– Jovana je zaista bila u bolnici Dragiša Mišović ovog leta, ali daleko od toga da je bila na samrti i nije tačno da su se doktori borili za njen život mesec i po dana. Ona je u bolnici bila 4. jula, na pregledu kod kardiologa. U bolnici se zadržala onoliko koliko je bilo potrebno za jedan pregled, te njena tvrđenja iznenesena pred Janjušem daleko su od istine. Ne znam zašto se šali i laže za takve stvari. Razumem da joj se Janjuš sviđa, ali sigurno neće uspeti da probudi kod njega emocije ako bude izmišljala da boluje od teških zdrvastvenih problema. Sa takvim stvarima se čovek ne treba čak ni šaliti – završava izbor za portal Srbija Danas.

Video snimak i šta je sve Jovana slagala Janjuša možete da poslušate u nastavku:

@brate06069

#fy #fyp #viral #balkantiktok #reality #rijaliti #zadruga5 #zadruga6 #zadruga__official #kristijangolubovic #zvezdanslavnic #anacurcic #anđela#majamarinkovic #miljanakulic #zolander #filipcar #bebica #brendon #brendonzadruga #markosmiljic #sanjagrujic #janjuszadruga #bilalbrajlovic #anaspasojevic #instantinkfeelings #dejandragojevic #daliladragojevic #aleksandranikolic #divnadnk #markodnk #leposava #narodpita #zadruga7 #zadruga7elita #milenakacavenda #mensurajdarpasic

♬ Originalton – LOŠMI BRATE

Previous articleGORI ZADRUGA OD ŽESTOKIH REČI ANELI I KAČAVENDE: Snimak iz emisije zapalio javnost… (VIDEO)
Next articleURLANJE IZ PETNIH ŽILA – VRISKA NA SVE STRANE: Svađa Kačavende i Ane isplivala u javnost…