Home Zanimljivosti SNIMAK PRETRESA ANELI AHMIĆ OD STRANE POLICIJE: Javnost zanemela od šoka –...

SNIMAK PRETRESA ANELI AHMIĆ OD STRANE POLICIJE: Javnost zanemela od šoka – Bila je na crnoj listi… (VIDEO)

11259
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Javnost zanemela od šoka…

Starleta i rijaliti učesnica Aneli Ahmić došla je u žižu interesovanja nakon što je bivšeg partnera Asmina Durdžića optužila da ju je prevario sa starletom Stanijom Dobrojević, nakon čega njihova doživljava krah.

Međutim, nedavno su mediji otkrili mračnu prošlost Aneli, te da je navodno bila u ljubavnoj romansi sa pripadnikom jednog klana.

Sada je svetlost dana ugledao i snimak na kom je pored nje policija koja je, reklo bi se pretresa.

Pored toga, mediji su došli do ekskluzivnog video snimka, na kom se vidi da policija na granici pretresa Aneli i Asmina, zbog njene burne prošlosti.

Naime, kako piše Republika, Aneli i Asmin su nekoliko sati proveli na granici, jer je ona tada bila na listi ljudi koji su pre toga bili hapšeni.

– Aneli je tada bila u Švajcarskoj, posle je otišla za Bosnu, pa sam otišao po nju nakon nekih mesec, mesec i po dana, jer je plakala što je ukrala taj novac, imala je strah.

– Ja odem po nju u Bosnu i na svakoj granici su nas držali po 3, 4 sata, jer je bila na crvenoj listi zbog šverca d**ge i na**otika, pa sam ja preko svojih veza sredio to – priča Asmin za medije.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu:

@republikatv

#aneli #asmin #zadrugaelita #stanija #anelizadruga #zadruga #elita #republikatv #fyp #newvideo #granica #pretres #fypシ

♬ original sound – RepublikaTV

Previous articleOSTAJE BEZ HONORARA: Osmislio plan produkciji da radi iza leđa – Pomislio da je pametniji od Velikog šefa… (VIDEO)
Next articleISTINA ISPLIVALA NA POVRŠINU: Janjuš sve priznao – Ena će ponovo izgoreti od besa kad pogleda snimak…