Home Zanimljivosti ANELI AHMIĆ ŽELELA DA DOĐE DO POPULARNOSTI: Evo koliko daleko je bila...

ANELI AHMIĆ ŽELELA DA DOĐE DO POPULARNOSTI: Evo koliko daleko je bila spremna da ode zarad slave… (VIDEO)

954
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Sve izašlo na videlo…

Učesnica “Elite”, starleta Aneli Ahmić, pažnju javnosti privukla je još na samom početku rijalitija, kada je uoči ulaska na imanje u Šimanovce optužila Staniju Dobrojević da joj je ukrala dečka Asmina Durdžića, te ga tako odvojila od njihove maloletne ćerke.

Međutim, ovo nije prvo pojavljivanje Ahmićeve na televiziji.

Naime, Aneli se svojevremeno našla u emisiji “Zvezda na 24 sata”, kada još uvek nije bila preterano poznata javnosti.

Ono što se odmah primećuje jeste da starleta izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Kako se može videti na snimku star sedam godina, a koji već uveliko kruži društvenim mrežama, Ahmićeva je tada bila brineta i nije znala oznaku za kvadratni metar.

– Aneli je rešila da nađe momka putem ove emisije – rekao je voditelj u jednom trenutku.

Ono što je posebno šokantno jeste što mu je starleta u toku priloga rekla, na njegovu konstataciju da izgleda lepo, da “sačeka da se skine”.

Mnogi u komentarima ističu kako je Aneli oduvek želela da bude popularna i da su ovi snimci za to dokaz, te da ne preza ni od čega kada je u pitanju slava i zastupljenost u medijima.

“Oduvek samo želela da bude popularna”, “Ne verujem šta vidim i čujem”, “Pa, ovo je hit”, “Glupa bila, glupa ostala”, “Koliko su neki spremni da odu zarad neke slave” – bili su samo neki od komentara.

Inače, veliki broj fanova rijalitija su mišljenja da su njene izjave u “Eliti” kontradiktorne, budući da je svog bivšeg, biznismena Asmina Durdžića, optužila za brojne stvari, a on se u spoljnom svetu trudi da dokaže suprotno.

Pogledajte prilog:

@balkanska_kafana_

#aneliahmic #elita #elita7 #zadruga #zadruga7 #stanijadobrojevic #srbija #srbijatiktok #srbijafyp #srbijaviral #video #videoviral #tiktok #tik_tok #trending #trend #popular #popularcreator #populartiktok #popularvideo #zatebe #zatebestrana #zatebestranica #zatebebalkan #balkan #balkantiktok #balkanci #balkanfyp

♬ Tuckavacc – Desingerica & Pljugica

Previous articlePO PRVI PUT O SARADNJI SA MITROVIĆIMA: Dalila Dragojević jasno stavila do znanja kako joj je na novom poslu…
Next articleMARIJA KULIĆ OTKRILA SVE O AFERI KOJA TRESE BALKAN: Spavala zajedno sa Bebicom pod istim krovom…