Home Zanimljivosti MILENA KAČAVENDA PLJUJE PA LIŽE: “Oprala” Zvezdana Slavnića od javne prevare –...

MILENA KAČAVENDA PLJUJE PA LIŽE: “Oprala” Zvezdana Slavnića od javne prevare – Anu Ćurčić razapela… (VIDEO)

303
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Sad joj je dobar…

Milena Kačavenda je po samom ulasku u “Elitu” počela da iznosi mnoge nepoznate informacije vezane za odnos nje i bivše rijaliti učesnice Ane Ćurčić. Iznošenje prljavog veša se nastavlja, a kuma je rešena da bivšu drugaricu sroza do maksimuma.

Ona je sada pričala svojim cimerima nove detalje koje se tiču Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić i kako je ona gledala na to kada je Slavnić ostavio svoju dugogodišnju partnerku preko televizije.

Milena je razgovarala sa cimerima i osvrnula se na temu Ane i Zvezdana iz perioda kada je ljubavna drama tek počela da se zahuktava i poprima primese španskih telenovela.

– Kao drug apsolutno nije bio loš, to što je bio loš za Anu to je sada deseta tema. Nije mala stvar to što sam ga pljuvala, ja ga aboliram, pa nije on sam u tome uvek je dvoje. Ja sam gledala njenu stranu jer je ona moja, bila. Kažem mu kako si mogao, a on mi kaže da ne zna. – rekla je Milena pa se nadovezala:

– Ti ustaješ i kažeš kako ostavljaš Anu, kad se nisam onesvestila, a tek da ti ne pričam nju. – završila je Kačavenda.

Podsetimo, Milena je mesecima dok je Ćurčićeva bila rijalitiju, zdušno branila lažnu kumu i žestoko udarala na svakog ko bi i pomislio da stane na senku Ani. Bez izuzetka obilazila je svaku emisiju svaki puta kada bi joj se ukazala prilika, a nakon što je Ćurčićeva izašla kao drugoplasirana prijateljstvo je puklo.

Kako će se ova saga završiti i da li će se kuma nacionale prikloniti Zvezdanu ako uđe u “Elitu” ostaje nam da ispratimo.

Detaljnije pogledajte u videu KLIKOM NA OVAJ LINK!