Home Zanimljivosti EVO KAKO IZGLEDA BEBICINA BIVŠA ŽENA: Gospođa zaposlena u banci – Izdaje...

EVO KAKO IZGLEDA BEBICINA BIVŠA ŽENA: Gospođa zaposlena u banci – Izdaje nekretnine u Beogradu… (VIDEO)

2719
0
Nenad Macanovic,
Nenad Macanovic,

Sa njom je dobio dve ćerke…

Nenad Macanović Bebica ušao je u “Elitu”, a iako je prethodnih sezona bio deo “Zadruge” kao dečko Miljane Kulić, ove sezone to nije slučaj.

Bebica je u rijaliti ušao sam, ali haos sa Miljanom ne prestaje.

Odavno je poznato da je Nenad bio oženjen, te da iz tog braka ima dve ćerke, a u medijima se već neko vreme pojavljuje razni navodi o njegovoj bivšoj supruzi.

– Nenadova bivša žena ne voli medije i eksponiranje. Dosta joj je muke zbog vesti koji svakodnevno stižu do nje zbog njegovog ponašanja u rijalitiju. Zaposlena je u banci i svim silama se trudi da njihovim ćerkicama obezbedi lep i što udobniji život – pričao je izvor blizak javnosti.

– Uprskos tome što su razvedeni, ovo što se dešava sa Nenadom za nju je velika sramota. Ne može da se opasulji šta sve on radi na televiziji i čvrsto je rešila da kada izađe iz rijalitija prekine svaki odnos s njim.

– Situacija među njima je bila jako komplikovana i zategnuta i pre njegovog ulaska u rijaliti, ali od kada je njegova veza sa Miljanom postala javna, njegovoj ženi je postalo jasno da treba da ga izbriše iz života. Ona je radno sposobna žena koja ima nekoliko nekretnina u centru Beograda koje izdaje. Živi svojim životom i na brak sa njim gleda kao na grešku iz mladosti. Ona njemu čak ni alementaciju nije tražila, a na pomen njegovog imena menja temu, jer ne želi da se zna da je s njim bila u braku. Ona je njega precrtala načisto. Devojčicama je zabranila da gledaju rijaliti i na sve načine se trudi da kompromitujuće vesti o njihovom posrnulom ocu ne dođe do njih – rekao je jednom prilikom izvor za “Alo”.

Jednom prilikom je ekipa emisije “Paparaco lov” uspela da snimi Bebicinu bivšu ženu, a kako ona izgleda pogledajte na snimku ispod.

Pogledajte prilog:

Previous articleMOMENTALNO DISKVALIFIKOVAN: Nulta tolerancija produkcije – Favorit sada duguje 50 000 Evra…
Next articleSUOČAVANJE I RASKRINKAVANJE: Nova učesnica odmah pokazala zube – Kačavendu postavila na mesto… (VIDEO)