Home Zanimljivosti UHVAĆENI NA DELU: Kamera usnimila kako je Janjuš dohvatio Aneli – Supruga...

UHVAĆENI NA DELU: Kamera usnimila kako je Janjuš dohvatio Aneli – Supruga će kosu da počupa… (VIDEO)

1149
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Ovo se čekalo…

Odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša sve više intrigira javnost, a oni su sve prisniji, pa je pitanje trenutka kada će preći granicu prijateljstva i ozvaničiti vezu.

Njih dvoje imaju velike turbulencije i svaki dan donesu odluku da prekinu svoj ondos, ali na kraju dana ipak prevaziđu izgovorene reči i nastave sa druženjem.

Po Beloj kući se uveliko šuška kako se bivši košarkaš već zaljubio u atraktivnu rijaliti učesnicu i da će tokom ove sezone ponovo izneveriti svoju suprugu Enu, sa kojom se tek pomirio.

Janjuš i Aneli koriste svaki mogući trenutak da provode vreme zajedno, a na društvenoj mreži isplivao je snimak koji pokazuje da im se odnos očigledno otrgao kontroli, o čemu govori ponašanje košarkaša, koji se letos pomirio sa ženom.

Aneli i Janjuš su u kuhinji spremali da jednu, a onda ju je on na kvarno zagrlio i privukao kao sebi, što je moglo da se vidi u ogledalu.

Poznato je da bivši košarkaš ima ovakve fore i da vešto skriva svoje poteze, ali na kraju ga kamere ipak uhvate i bude primoran da prizna svoja osećanja.

Janjuš je ovako i tokom boravka u trećoj sezoni “Zadruge” flertovao sa Majom Marinković, zbog čega i mnoge gledaoce i ljude koji rijaliti komentarišu na društvenim mrežama odnos sa Aneli podseća na prethodni, a ostaje da vidimo da li će se između njih dvoje desiti nešto više, kao što očekuju i najavljuju stanari Bele kuće koji svaki dan provode vreme sa njima.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu KLIKOM NA OVAJ LINK!