Home Zanimljivosti “MAJA NIJE KRIVA”: Srceparajuća ispovest Janjuša – Konačno sve javno otkrio… (VIDEO)

“MAJA NIJE KRIVA”: Srceparajuća ispovest Janjuša – Konačno sve javno otkrio… (VIDEO)

707
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Nikada sebi neće oprostiti…

Zadrugari su imali zadatak da javno govore o svojim najvećim životnim greškama.

Nizale su se veoma potresne priče.

Na red je došao i jedan od favorita, Marko Janjušević Janjuš koji je istakao da je njegova najveća greška što je nekoliko puta prevario svoju suprugu i majku svog deteta, Enu Senić, ali i da je pored toga nizao razne greške.

– Greška mi je što sam počeo da igram onaj đavo od ruleta, iskreno da vam kažem, onom ko je to izmislio ja bih mu j*bao mater. To je jedno smeće smrdljivo koje je upropastilo mnogo života. Mnogi su govorili da mi je greška to što nisam ostao negde u inostranstvu kad sam otišao sa 19 godina.

– Ja nisam nikad mogao da živim negde preko iako su mi nudili i imao sam dobre uslove kao košarkaš… Ništa me preko nije činilo srećnim. Dođem kući posle treninga, sam, buljim u onaj laptop i dopisujem se sa k*ravama – započeo je Janjuš.

– Tad sam tu neku naviku za žene stvorio. Košarka je kriva što sam zavoleo žene, tako odem preko i sam u stanu i tako sam i varao ženu. Košarka mi se zbog toga zgadila i smučila.

– Imao sam taj hendikep da sam bio bolji od nekih košarkaša, ja završio u rijalitiju, oni u NBA. Ali ne kajem se, da nisam prestao da igram u inostranstvu, ne bih danas imao svoju ćerku – ispričao je Janjuš, a onda se dotakao veze sa Majom Marinković, zbog koje ga je supruga ostavila.

Šta je Janjuš ispričao i koga smatra krivim za prevaru koju je počinio pred kamerama poslušajte na snimku.

Pogledajte prilog: