Home Zanimljivosti NA NENADA ALEKSIĆA ŠA BAČENA CRNA MAGIJA: Vračara mu otkrila koja žena...

NA NENADA ALEKSIĆA ŠA BAČENA CRNA MAGIJA: Vračara mu otkrila koja žena ga je proklela…

10658
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Zbog ljubavi je spreman na sve…

Reper Nenad Aleksić Ša i trenutni učesnik rijaliti programa “Elita” nailazio je na mnoge prepreke kada je ljubavni plan u pitanju.

On je očajan nakon što ga je supruga Vanja Nikolić ostavila.

Kako i sam kaže on očekuje da se njih dvoje pomire i rešen je da se promeni kako bi im brak opstao.

Ša je otkrio da je njega poremetilo to što je Vanja imala spontani pobačaj i da je od tada on postao jako surov prema njoj, te da nije imao razumevanja za to kroz šta je ona prošla.

Kako otkriva njegov blizak priajtelj, za domaće medije, reper je pre ulaska u Elitu išao kod jedne žene koja ima 55 godina, živi u Zemunu i navodno se bavi otkrivanjem crne magije.

Ona je rekla Nenadu da u ljubavi neće imati sreće sve dok ne skine određenim ritualima sa sebe prokletstvo koje je bačeno na njega.

– Ša u to nikad nije verovao, međutim, shvatio je da on baš nema sreće u ljubavi i da mu ništa ne idem pogotovo ga mučišto mu se ne da se ostvari kao otac jer on dete baš želi. Jedna komšinica muje rekla da ide kod te žene u Zemun i da će mu ona reči da li je pod crnom magijom. On je to odbio, ali je pred ulazak u Elitu rešio da ipak odei da vidi šta će mu reći. Čim je ušao ta gospođa mu je rekla da je on proklet u ljubavi i da nikad neće biti srećan, Pitao je zašto je to tako da bi mu ona rekla da sedne, a zatim je krnula da mu izliva olovo – počeo je izvor.

– Tada mu je rekla da je mlađa žena, smeđe kose njega proklela, da mu je bacila ozbiljne vradžbine i da dok to ne skine neće moći ni sa jednom ženom da bude srećan i spokojan. Pristao je da mu odradi rituale kako bi mu to skinula, zato je i siguran sada da će Vanja da mu se vrati. On je dva dana nakon što je bio prvi put opet otišao kod te žene, odneo je zajedničku sliku sa Vanjom, svoju ogrlicu na kojoj ima krst i ona mu je rekla da mora da uzme amajliju od koje se neće odvajati i da pred spavanje mora da izgovaraodređenu molitvu nad tom amajlijom. Znam da je poneo u rijaliti i da je rekao da neće odustati od tih rituala. Siguran je da će sada uspeti da vrati suprugu i da konačno opet bude srećan – kaže njegov prijatelj i dodaje da je nakon što je posetio tu ženu javio i Vanji šta se dešava.