Home Zanimljivosti STIŽE U ŠIMANOVCE – POČINJE HAOS: Stanija Dobrojević ove noći će napraviti...

STIŽE U ŠIMANOVCE – POČINJE HAOS: Stanija Dobrojević ove noći će napraviti pakao od života Aneli Ahmić… (VIDEO)

1466
0
Stanija Dobrojevic, Aneli Ahmic,
Stanija Dobrojevic, Aneli Ahmic,

Susret ljutih rivalki su svi čekali…

Stanija Dobrojević će večeras uživo na Pinku dobiti priliku da se suoči sa Aneli Ahmić!

Večeras će se u “Eliti” odigrati prva “Elitovizija”. Takmičari sedme sezone popularnog rijalitija nastupaće u grupama, a ocenjivaće ih, kao i prošlih godina, članovi stručnog žirija, članovi novinarskog žirija, kao i publika, što putem društvenih mreža, što preko SMS glasanja.

Prvi poznati član žirija je starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević, koja se već nekoliko puta oprobala u ovoj ulozi.

Publici će posebno biti zanimljivo Stanijino suočavanje sa Aneli Ahmić, sa kojom će se prvi put nakod skandala naći oči u oči.

Stanija se pre nekoliko dana vratila u Srbiju, a u utorak je već gostovala na “Pinku”, u emisiji “Amidži šou”.

– Pratila sam šta se dešava, najviše sam pratila drugu stranu. To me je kopkalo. Niko mi nije izneo papir, dokaz, da je bio oženjen, a on se borio svim silama da dokaže da da nije bilo. Poštujem to kako se bori. Blokirala sam ga, odblokirala, tako je i sad status, sve se menja iz dana u dan – rekla je Stanija, a pa otkrila da je vratila prsten na ruku:

– Ovo je taj prsten, vratila sam ga. Sve je neizvesno i dalje. Znate kako je krenula naša veza, pitao me je kad ću da dođem u Beograd da me upozna, ja sam rekla u Beogradu neću. On je došao u Majami, iznajmio stan preko puta mog, dole je bila kafeterija, tu smo pili kafu. Pažljiv je bio, tako me je osvojio. Planirali smo venčanje na Karibima – dodala je starleta.

Pogledajte prilog: