Home Zanimljivosti “PRVI PUT NISI PRAVILA BUDALU OD SEBE”: Miljana Kulić pokazala čitavom Balkanu...

“PRVI PUT NISI PRAVILA BUDALU OD SEBE”: Miljana Kulić pokazala čitavom Balkanu da je sad sasvim nova žena… (VIDEO)

448
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Apsolutna pobednica “Elitovizije”…

Miljana Kulić svojim scenskim nastupom svake godine obeleži muzički šou “Zadrugovizija”, a ove, slobodno se može konstatovati, prešla je igricu.

Na “Elitoviziji” poznata Nišlijka dobila je samo reči hvale od stručnog i novinarskog žirija, ali ti komplimenti su se uglavnom odonosili na njen izgled i emociju koju je iznela na sceni.

Petoro članova žirija bili su zasenjeni Miljaninom pojavom, te se nisu ustručavali da joj upute brojne komplimente.

– Mnogo mi je drago da te vidim. Izgledaš maestralno. Otkako te poznajem nikada bolje nisi izgledala. Ovo je najbolji tvoj nastup na “Zadrugoviziji”. Ti znaš da si šarmantna, da si lepa… Frizuru ne menjaj. Nikada više nemoj da stavljaš one mrtve kokoške i babe po glavi. Budi to što jesi i ne dozvoli nikome da te sputava. Najbolja si kad si sama – istakao je Mirko Gavrić, koji je zatim sišao na scenu kako bi zagrlio Kulićevu.

– Miljanice, jako si lepo smršala. Frizura ti je fantastična – konstatovala je Ljupka Stević.

– Lepo ti stoji što si oslabila. Tek ovako uživo vidim. Frizura ti je fenomenalna. Ovo je jedan od tvojih najbolji nastupa. Nisi pravila budalu od sebe – opširnije je izložila Miljanina bivša rijaliti cimerka, Sandra Rešić.

– Stvarno mi jako lepo izgledaš. Lepa ti je frizura i lepo si smršala – pohvalila ju je Vesna Đogani.

– Prelepo izgledaš. Budi ponosna i srećna i gledaj samo napred. Divno izgledaš. Kosa, haljina, svedena. Stvarno prelepo večeras – poentirala je Mira Škorić.

– Miljana, mislim da nikada nisi dobila bolje komentare – zaključila je voditeljka Dušica Jakovljević.

Jedan od članova novinarskog žirija uporedio je Kulićevu sa Svetlanom Cecom Ražnatović iz mlađih dana, kada je nosila kraću frizuru.

Podsetimo, Miljana Kulić već godinama kuburi sa kilogramima, a i oscilacije u raspoloženju su redovne. Na sceni “Zadrugovizije” uspela je da skandalizuje javnost, zabavi, a i uvredi neke od članova žirija. Međutim, sada je pokazala svoje novo lice.

Detaljnije pogledajte ispod: