Home Zanimljivosti NEČIJA GODIŠNJA PLATA: Vrtoglave cifre u porodici Kulić – Pogledajte u šta...

NEČIJA GODIŠNJA PLATA: Vrtoglave cifre u porodici Kulić – Pogledajte u šta Miljana ulaže novac…

6542
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Luksuzni automobili, kuća i apartmani…

Miljana Kulić, takmičarka “Elite” je od učestvovanja u rijalitiju renovirala porodičnu kuću u Nišu koja je izgledala neprepoznatljivo nakon obnove.

S obzirom da je i njena majka Marija Kulić bila svojevremeno učesnica, u javnosti se provuče i tema koliko su zapravo majka i ćerka unovčile život pred kamerama.

Svojevremeno se pisalo da je Miljana čak kupila i hotel, ali tada nije otkrivala kada će početi s radom.

Njena majka Marija Kulić istakla je jednom prilikom da je Miljana zaradila ogroman novac u rijalitiju i da je sinu kupila apartman na Zlatiboru i pola apartmana u Vrnjačkoj Banji od honorara iz “Zadruge 4”.

– Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedeljnom nivou je 3.000, 3.500 evra. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stambeno reši. Od ovog novac što zaradi napokon će Željku uzeti stan – izjavila je jednom prilikom Marija i otkrila koliki je Miljani zapravo honorar.

– Zaradila je veliku sumu, kupila je Željku apartman na Zlatiboru i pola apartmana u Vrnjačkoj Banji – istakla je jednom prilikom Marija čija je želja bila da se unuk osigura i stambenom jedinicom u Nišu.

Ali Kulići ni nakon toliko nekretnina i novca ne staju.

Nedavno je u Nišu uslikan Siniša Kulić, Miljanin otac, kako vozi novog crnog džipa koji košta blizu 15.000 evra