Home Zanimljivosti UHVAĆENA U ZAGRLJAJU BIVŠEG ZADRUGARA: Milica nije došla zbog Mensura u Zadrugu...

UHVAĆENA U ZAGRLJAJU BIVŠEG ZADRUGARA: Milica nije došla zbog Mensura u Zadrugu – Pogledajte o čemu je reč…

14133
0
Milica Veselinovic,
Milica Veselinovic,

Širok osmeh…

Velika pažnja je posvećena razgovoru Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašić koji se dogodio u “Eliti”.

Naime, Milica je glumila magično drvo i na taj način uspela da ispita svog bivšeg dečka sve vezano za sebe i njihovu prošlost.

Mensur je bio surov te je istakao da je Veselinovićeva bila njegova životna greška što je Paraćinku sigurno barem malo zabolelo.

Ona se oglašavala nekoliko puta preko Instagrama tokom svog učešća u emisiji Pitanja novinara.

– Koliko god da sam ja pogrešila u šestici, nisam tražila da pređe preko toga, ali zašto ima potrebu da me komentariše? Nisam ga pomenula u ružnom kontakstu, rekla sam da sam uz njega sazrela. Podrška je njemu poslala parfem i on je mene odbacio. Start mu je dobar, miran je, ja to podržavam. Berovatno je video da ne prolazi priča žrtve već treću godinu, pa je promenio bar to. Ja mu želim svu sreću – govorila je Milica.

Ipak, Milica nije gubila dobro raspoloženje tokom snimanja te je objavljivala srećne objave na društvenim mrežama. Fanovi su bili oduševljeni, a svi su istakla da je bivša zadrugarka sada lepša nego ikad.

Milica je takođe potvrdila putem storija na Instagramu da se na Novom Beogradu susrela sa bivšim zadrugarom i nekadašnjim cimerom u Šimanovcima Miljanom Vračevićem.

Njih dvoje su veliki prijatelji a to su potvrdili i ovaj put dok su delili objavu gde imaju širok osmeh na licu. Pretpostvaljamo da je Vračević želeo da pruži podršku Milici u ovom trenutku.

Instagram,
Instagram,
Previous articleKAČAVENDA DIREKTNO ANI ĆURČIĆ – IMA SPREMNE PREPISKE: “Nema ona herca za ovo” – Sve otvoreno rekla… (VIDEO)
Next article“NE VERUJEM VIŠE NI U ŠTA”: Filip Car se oglasio povodom smrti – Ukazao koliko mu je teško…