Home Zanimljivosti OVO JE JANJUŠEVA KUĆA U BEOGRADU: Aneli će se iznenadii kada izađe...

OVO JE JANJUŠEVA KUĆA U BEOGRADU: Aneli će se iznenadii kada izađe iz Zadruge i sazna pravu istinu…

10594
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Nalazi se na severnoj obali kanala Kalovita i sa zapadne strane zrenjaninskog puta…

Marko Janjušević Janjuš je jedan od najpoznatijih učesnika Elite. Mnogi su bili presrećni jer ga je produkcija odabrala da bude u nastavku najgledanijeg rijalitija jer smatraju da je njegov humor nezamenljiv.

Ipak, ni Janjuševi najtvrdokorniji obožavaoci (takozvane “Janjuševe kraljice”) nisu mogli da pretpostave da će se bivši košarkaš naći u središtu novog ljubavnog trougla.

Poznato je dobro da se Janjuš vrlo zbližio sa bosanskom starletom Aneli Ahmić, koja je, sa druge starne, u središte pažnje elitnih dospela zbog tvrdnji da joj je Stanija Dobrojević ukrala supruga Asmin Durdžića.

I dok Durdžić tvrdi da nikada nije bio ni oženjen sa Aneli, ona je u Eliti svoju sigurnost i glavnu podršku pronašla u Janjušu sa kime provodi najviše vremena.

I dok su na početku bili prijatelji, između Aneli i Januša su počele da se rađaju emocije, te su međusobno sviđanje priznali jedno drugom. Uz sve to treba dodati i Uroša Stanića koji kao neobičan dodatak ovom odnosu, u kome glumi njihovog sina, zasigurno podržava da se njegovi elitni roditelji “spanđaju”.

Gledaoci se pitaju šta je sa Enom Janjušević, Janjuševom ženom sa kojom ima ćerku Krunu. Ona je u javnosti poznata po svojoj dostojanstvenosti te nikada nije želela da učestvuje u medijskom životu, čak ni kada ju je on javno prevario sa starletom Majom Marinković tokom “Zadruge 4”.

Kako je i sam Janjuš isticao, Ena je njemu oprostila greh sa Majom, ali videćemo da li će tako širokog srca da bude i kada je reč o Aneli.

Njegova supruga Ena zajedno sa ćerkom Krunom živi u njegovoj kući u beogradskom naselju Kotež. Nakon što ju je prevario sa Majom, mediji su pisali da joj je Janjuš prepustio dom, ali da ga je supruga primila u kuću natrag nakon što je raskrstio sa Majom.

Da li će Janjuš moći da se vrati u kuću nakon izlaska iz elite, ostaje nam da vidimo.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!